17. december 2018
The Beatles Revival iført Sgt. Peppers-udstyr. PR-foto
gallery icon

Se billedserie

The Beatles Revival iført Sgt. Peppers-udstyr. PR-foto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: De er som skåret ud af Sgt. Peppers-­albummet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

De er som skåret ud af Sgt. Peppers-­albummet
Kalundborg - 08. november 2017 kl. 17:27
Af Stefan Andreasen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Det tjekkiske orkester The Beatles Revival går så meget op i at efterligne deres store forbillede fra Liverpool, at alt er kopieret til mindste detalje, frisurer, instrumenter, mikrofoner, forstærkere, selv de tre forskellige sæt koncert-kostumer, når bandet lørdag den 11. november giver koncert i Kalundborg Hallerne.

Blandt andet hylder bandet - her i 50-året for udsendelsen af »Sgt. Pepper's Lonely Hearts Club Band« - musikken på det hæderkronede album i koncertens anden afdeling, og her trækker de fire musikere i farvestrålende uniforms-kostumer og nærmest træder ud af coveret til fra Sgt. Pepper's-albummet.

Første afdeling af koncerten er helliget de tidlige Beatles-dage med hits som »She Loves You« og »I Wanna Hold Your Hand«.

Manager for The Beatles Revival, Jørn Iversen, fortæller, at bandet i den grad er spillet varmt til koncerten i Kalundborg.

- Det er bandets 99. koncert i 2017, så de vil være pænt varme, når de kommer til Kalundborg. Alt i alt har bandet spillet 2.500 koncerter rundt i verden siden starten i 1996, fortæller Jørn Iversen.

Det er H.F. Vestsjællands Venner, der arrangerer koncerten.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk