28. maj 2020
Kalundborg Cykle Club testede de 22 Kalundborg-kilometer af den genåbnede N4-cykelrute. Foto: Thomas Olsen
gallery icon

Se billedserie

Kalundborg Cykle Club testede de 22 Kalundborg-kilometer af den genåbnede N4-cykelrute. Foto: Thomas Olsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Danmark på tværs går gennem Kalundborg

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Danmark på tværs går gennem Kalundborg
Kalundborg - 27. juni 2019 kl. 09:00
Af Martin Stokkebro Moestrup
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

De færreste kender nok til den, og dens navn er heller ikke sønderlig genkendeligt. Men den nationale cykelrute »N4«, der også går under navnet »Danmark på tværs«, skærer igennem nogle af landets smukkeste steder på dens vej fra Søndervig ved vestkysten til hovedstaden. Det gælder også dens 22 kilometer gennem Kalundborg.

- Når du kommer ned til området omkring Kærby-­Værslev-Forsinge er du jo på et af de kønneste steder at cykle i kommunen.

Det siger formand for Kalundborg Cykle Club Mikkel Pagh. Han havde sammen med klubbens seniorhold onsdag takket ja til at hjælpe kommunen med at teste, om skiltningen af den genåbnede rute fungerer.

Og der var generelt ros til skiltningen. Flere fra seniorholdet mener, at den ud fra deres erfaring er noget af det bedste, de har oplevet herhjemme.

- Der var dog et sted ved Forsinge, hvor vi tvivlede meget, fordi skiltet var forsvundet i en hæk, siger Jens Anker Larsen

- Derudover var der et sted ved Tømmerup, hvor man med fordel kunne flytte skiltet, supplerer Fritz Eriksen.

Netop Kalundborg er faktisk en af hovedårsagerne til, at ruten blev genåbnet her i juni. Ruten gik nemlig tidligere via Kalundborg-Aarhus og blev derfor afbrudt, da færgeruten blev nedlagt. Nu er den så omlagt via Hou-Samsø-Kalundborg.

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk