26. september 2020
I 2017 var Kalundborg målby i Postnord Danmark Rundt. I år er cykelløbet imidlertid aflyst på grund af coronakrisen. Foto: Thomas Olsen
I 2017 var Kalundborg målby i Postnord Danmark Rundt. I år er cykelløbet imidlertid aflyst på grund af coronakrisen. Foto: Thomas Olsen
Foto: Thomas Olsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Danmark Rundt aflysning ærgrer borgmester

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Danmark Rundt aflysning ærgrer borgmester
Kalundborg - 20. maj 2020 kl. 14:30
Af Thomas Rye

Kalundborg kommer alligevel ikke til at være vært for 4. etape af cykelløbet Postnord Danmark Rundt 2020. Danmarks Cykle Union meddelte onsdag, at man ser sig nødsaget til at aflyse årets løb på grund af sundhedsrisikoen og usikkerhed omkring myndighedernes krav om afstand og begrænsede forsamlinger.

arrow Læs også: Cykelløbet PostNord Danmark Rundt er aflyst

- Det er brandærgerligt. Det er et stort arrangement, som jeg personligt havde set frem til, og som kunne have været med til at eksponere Kalundborg vidt omkring, siger borgmesteren.

Etapen skulle for første gang i cykelløbets historie være kørt som en rundstrækning på 19,5 kilometer, der skulle køres i alt otte gange. Ruten ville have taget rytterne fra Kalundborg Havnepark, op ad Møllebakken og ud over Røsnæs og tilbage igen.

- Det var en fantastisk og udfordrende rundstrækning, som ville blive husket. Mange indenfor cykelverdnen har også rost den planlagte rute, så jeg håber, at vi på et senere tidspunkt, for eksempel næste år eller næste år igen kan få lov til at være værtsby for en etape i løbet, siger Martin Damm.

Kalundborg har en gang tidligere været med i PostNord Danmark Rundt. Det var i 2017 da Kalundborg var målby for en etape i løbet.

Har debatten om sexisme taget overhånd?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk