22. oktober 2020
- Cafeen skal åbne først  i november, fortæller Mohamad Yassin. Foto: Ulrik Reimann
gallery icon

Se billedserie

- Cafeen skal åbne først i november, fortæller Mohamad Yassin. Foto: Ulrik Reimann
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Damp-mand laver café i hjemlig stil

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Damp-mand laver café i hjemlig stil
Kalundborg - 23. september 2020 kl. 09:09

Loftet i Skibbrogade 53 er som det allerførste renoveret og ser nu flot og sortmalet ud. Så nu mangler der at blive ordnet vægge, gulve og indretning af en café, der får navnet Belbet, hvilket betyder »derhjemme« på arabisk.

Det fortæller Mohamad Yassin, der driver e-cigaretforretningen Don Vape i Skibbrogade 52. Han er nu i gang med at indrette sin kommende café lige overfor Don Vape, i Skibbrogade 53.

- Det skal være et sted for de unge. Et sted uden alkohol men med et godt udvalg i søde sager som frugtsalater og hjemmelavede chokolader samt brunch med røræg, der er lavet af rigtige, økologiske æg. Belbet skal leve op til sit navn og virke hjemlig, og her skal unge kunne slappe af og hygge sig sammen og lave lektier, siger Mohamad Yassin, der også åbnede forretningen CandyShop i Kordilgade, som i dag drives af nye ejere.

Indretningen af cafeen bliver med mørke farver og træsorterne valnød og eg, og så skal der bruges klare farvetoner til at fremhæve det mørke, guld og gul, fortæller Mohamad Yassin, der samarbejder tæt med sin kæreste Tanja Madsen om café-projektet.

Som et sted for unge skal Belbet ikke have sent åbent. Nok til klokken 20, siger Mohamad Yassin, der forventer at kunne åbne cafeen først i november.

- Vi har ikke travlt, for cafeen skal laves ordentligt. Vi har fyldt en gammel krybekælder op med beton, og ovenpå kommer der gulv med gulvvarme, nævner den kommende caféejer.

ur

Skal der være en forældelsesfrist for, hvor langt tilbage man kan rejse anklage om en krænkelse?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk