25. marts 2019
Dennis Stenrand (tv) Høng GF med DBU-ambassadør, Dan Vedsøgaard og DBU-diplom signeret af landstræner Åge Hareide. Foto: Mie Neel
gallery icon

Se billedserie

Dennis Stenrand (tv) Høng GF med DBU-ambassadør, Dan Vedsøgaard og DBU-diplom signeret af landstræner Åge Hareide. Foto: Mie Neel
Foto: Mie Neel
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: DBU-hæder til Høng GF

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

DBU-hæder til Høng GF
Kalundborg - 12. juli 2018 kl. 18:13
Af Bjarne Robdrup
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Pausen er forbi, og Dennis Stenrand, kendt håndboldliga-dommer, men her leder af Høng GFs populære sommerfodbold-skole for børn, griber megafonen: Pausen er forbi, venner. Tilbage til jeres poster!

Og børnene spurter ud i grupperne på det grønne græs på anlægget. Nåja, grønt og grønt. Det er nærmest gult, og »det sviger lidt ekstra, når man falder«, som en af de siger.

Det er onsdag midt i fodboldskole-ugen, men ikke en helt almindelig uge. For to DBU-ambassadører, Dan Vedsøgaard og hans søn, Jonas, er på besøg. Dels for at tjekke, at Høng-lederne følger skolens forskrifter og fokuserer på at lære børnene det, der er vigtigt, spillemæssigt såvel som disciplinært, dels for at hædre foreningen for 25 års fodboldskole i træk. Der er stort fokus på fairplay, understreger Dan. Kun få klubber har været med længere end Høng GF, for i år er det 26 år siden, at denne meget populære sommerskole blev etableret.

- Det er en dejlig måde at være sammen med og lære børnene noget om spillet. Der er tid til alle de ting, vi skal igennem i løbet af ugen, siger Dennis Stenrand.

Børnene gennemgår 20 forskellige øvelser på hver en lektion. 67 drenge og otte piger. Otte piger..med al den fokus, der er på kvindefoldbold?

- Det går den rigtige vej, forklarer Dennis. Sidste år var der blot fire piger med.

Èn ting er sikker: Alle har det top-sjovt!

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk