30. oktober 2020
OHJ kommer ikke på skinnerne i efterårsferien. Årsagen er Covid-19 med alle de restriktioner, der følger med.Foto: Vestsjællands Veterantog
OHJ kommer ikke på skinnerne i efterårsferien. Årsagen er Covid-19 med alle de restriktioner, der følger med.Foto: Vestsjællands Veterantog
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Corona stopper veterantoget

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Corona stopper veterantoget
Kalundborg - 30. september 2020 kl. 08:24

Vestsjællands Veterantogs planlagte kørsler i efterårsferien, uge 42, der skulle kulminere med den store veterantogs-dag i Gørlev, er desværre blevet aflyst. Opblussen af Covid-19 sammen med nye restriktioner er årsagen.

Grundet tørken i den forgangne sommer blev alle tog gennemført med motor-trækkraft, idet der var forbud mod kørsel med kulfyret damptog med den deraf følgende brandfare, siger Preben Lundgreen, Vestsjællands Veterantog.

Derfor så togfolket virkelig frem til i efterårsferien at kunne køre passagererne med damptog mellem Gørlev og Slagelse, Høng-Stenlille på Tølløsebanen og ikke mindst Odsherredsbanen. Netop kørslen med damplokomotivet OHJ 38 fra 1917 havde man glædet sig til, da OHJ 38 ikke har kørt på Odsherredsbanen siden 1989.

Men arbejdet med at restaurere og holde materiellet køreklart fortsætter ved ihærdige medlemmers indsats, og så håber Foreningen Vestsjællands Veterantog i stedet at kunne byde velkommen i årets juletog i december.

BR

Bliver du påvirket af overgangen til vintertid?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk