27. september 2021
Værtshuset Kontoret holdt sommerfest over fire dage, og det kulminerede med Sømændenes koncert lørdag aften. Privatfoto
gallery icon

Se billedserie

Værtshuset Kontoret holdt sommerfest over fire dage, og det kulminerede med Sømændenes koncert lørdag aften. Privatfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Byfest ska' vi sgu ha'

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Byfest ska' vi sgu ha'
Kalundborg - 02. august 2021 kl. 16:31
Af Ulrik Reimann

Når nu Kalundborgs officielle Esbern Snares-byfest i uge 30 var blevet aflyst, så måtte der laves noget andet festligt. Det havde Kontorets indehaver Morten Nystrup bestemt, og der var planlagt fire dage - onsdag til og med lørdag i den forgange uge - hvor byfeststemningen endelig kunne trumfe corona-pandemiens tristhed.

- Specielt fredag og lørdag var der rigtigt mange feststemte mennesker, men omsætningen kunne ikke nå samme højder som under en byfest uden corona. Vi skulle nemlig lukke to timer tidligere end ellers - klokken 02 i stedet for klokken 04, fortæller Morten Nystrup.

Til de festlige sommerdage var Kontoret udvidet med telte på p-pladsen, og det hele begyndte med byfest-fodbold i Munkesøen efterfulgt af en masse livemusik og en DJ på Kontoret. Det helt store hit musikalsk var Sømændene lørdag, hvor feststemningen kulminerede, og Sømændene er allerede hyret af Kontoret til byfesten næste år.

- Fredag aften fik jeg melding om, at to af musikerne var blevet ramt af corona... Det gav nervøsitet og sved på panden, indtil det viste sig, at Sømændene kunne stille op med syv medlemmer og gennemføre arrangementet som planlagt lørdag, fortæller Morten Nystrup.

På de fire festlige sommerdage på Kontoret blev der udskænket lidt over 3000 liter øl, og der blev også langet godt ud efter kander med den populære drik Hawaii, som med Morten Nystrups ord er blandet med kærlighed efter en i øvrigt tophemmelig opskrift. Han kan dog afsløre, at drikkens alkoholprocenter stammer fra vodka: - Den solgte vi 1600 liter af.

- Her bagefter er der rigeligt at tage ned og rydde op. Man er også rigtig grundigt træt. Og glad, fordi der endelig kom gang i noget byfeststemning, slår Morten Nystrup fast.

Stemmer du til kommunalvalget i år?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk