23. marts 2019
Brian Sønder Andersen blev brutalt slået ned og brækkede benet to steder i forbindelse med weekendens overfald.Foto: Eva Lyng Johansen
Brian Sønder Andersen blev brutalt slået ned og brækkede benet to steder i forbindelse med weekendens overfald.Foto: Eva Lyng Johansen
Foto: Foto: Eva Lyng Johansen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Brutalt overfald: Politiet maner til ro på sociale medier

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Brutalt overfald: Politiet maner til ro på sociale medier
Opdateret 07. november 2018 kl. 11:02
Kalundborg - 07. november 2018 kl. 10:51
Af Søren Kloster Sørensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

En 25-årig mand fra Kalundborg meldte sig selv mandag eftermiddag i forbindelse med weekendens brutale overfald på biografdirektør Brian Sønder Andersen på værtshuset Kontoret i Kalundborg.

arrow Læs også: Efter overfald på biografejer: Ven træder til og hjælper med koncerter

Manden blev sigtet for vold mod biografdirektøren, som han er mistænkt for at have tildelt slag i ansigtet, men han kunne efter afhøring til sagen forlade politistationen, fordi politiet ikke fandt grundlag for frihedsberøvelse og fremstilling i grundlovsforhør.

Det afstedkom mange forargede kommentarer på de sociale medier om, at politiet »bare lader en voldsmand gå frit rundt«.

Beslutningen er ifølge kommunikationsansvarlig fra Midt- og Vestsjællands Politi Martin Bjerregaard taget med baggrund i de oplysninger, som politiet har fra både den sigtede selv og andre personer, der er blevet afhørt i sagen.

- Det vi kan bevise, stemmer ikke helt overens med de ting, folk skriver på de sociale medier, og derfor er vi nødt til at mane lidt til besindighed. Vi fornemmer, at nogen er meget bryske i deres kommentarer i forbindelse med den her sag, og nogen har deres egen opfattelse af retshåndhævelse. Det holder vi øje med - også i forhold til eventuelle overtrædelser af lovgivningen, siger Martin Bjerregaard og fortsætter:

- Manden skal nok få sin straf på et senere tidspunkt, hvis han bliver dømt. Nu skal vi finde ud af, om han har været alene om det, eller der har været flere indblandede. I efterforskningen er det vigtigt, at politiet har så mange faktuelle oplysninger om hændelsesforløbet som muligt, så hvis man har oplysninger i sagen, og man endnu ikke er afhørt af politiet, vil vi opfordre til at kontakte os på telefonnumer 114, siger Martin Bjerregaard.

arrow Voldsramt efter groft overfald: Jeg husker næsten intet
06. november 2018 kl. 14:34 Opdateret: kl. 14:36
arrow 25-årig mand har meldt sig selv for groft overfald i Kalundborg
06. november 2018 kl. 09:17 Opdateret: kl. 09:17
arrow Biograf-ejer brutalt overfaldet af fem mænd
05. november 2018 kl. 11:16 Opdateret: kl. 11:16

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk