28. februar 2021
Keld Taaning er stoppet som leder af Det Private Botilbud. Connie Lundgaard, der blev ansat samtidig med Taaning som stedfortrædende leder i maj 2019, er konstitueret som ny chef.   Foto: Jens Wollesen
Keld Taaning er stoppet som leder af Det Private Botilbud. Connie Lundgaard, der blev ansat samtidig med Taaning som stedfortrædende leder i maj 2019, er konstitueret som ny chef. Foto: Jens Wollesen
Foto: Jens Wollesen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Botilbud i Høng får ny leder

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Botilbud i Høng får ny leder
Kalundborg - 22. januar 2021 kl. 15:30

Det private Botilbud i Høng, institution, der også driver den kendte Cafe Liv, har med kort varsel sagt farvel til sin leder, Keld Taaning.

Det bekræfter Det private Botilbuds bestyrelsesformand, Martin Hartmann.

- Vi har været meget tilfredse med Keld Taanings pædagogiske tilgang, men han har ikke lagt skjul på, at det papirarbejde og hele den administration, der følger med, ikke er hans spidskompetence. Derfor har han bedt om at blive løst fra ansættelsesforholdet, og det har bestyrelsen accepteret.

Som foreløbigt midlertidig leder er ansat 58-årige Connie Lundgaard, der er bosiddende i Kalundborg. Hun er uddannet pædagog, men har et mangespektret, fagligt netværk fra andre typer af job, herunder som ansat i jobcenter Holbæk i en seks år lang periode. Connie Lundgaard har stor baggrundsviden om Det Private Botilbuds virksomhed - og så har den konstituerede leder medarbejdernes opbakning, supplerer Martin Hartmann.

Det Private Botilbud blev skabt af Ann-Dorte Jentoft for cirka 20 år siden.

BR

Efter 1. marts vil det igen være muligt at få udbetalt de resterende feriepenge. Tager du imod tilbuddet?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk