29. oktober 2020
Mandag eftermiddag blev der holdt efterårsfestival på bostedet Trekløveret, hvor personalet havde sørget for at minimere riskoen for smitte med coronavirus med forskellige tiltag. Foto: Kristina Christensen
gallery icon

Se billedserie

Mandag eftermiddag blev der holdt efterårsfestival på bostedet Trekløveret, hvor personalet havde sørget for at minimere riskoen for smitte med coronavirus med forskellige tiltag. Foto: Kristina Christensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Bosted var til coronasikret festival

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Bosted var til coronasikret festival
Opdateret 29. september 2020 kl. 10:59
Kalundborg - 29. september 2020 kl. 09:51
Af Anna Egeris Karstoft

I går eftermiddags var der både blevet sat lys i træerne og pustet balloner op på bostedet Trekløveret i Kalundborg, da bandet P5 og Kenneth Vester fra det lokale band Move Out underholdt til stedets efterårsfestival.

Ledelsen og medarbejderne havde sørget for, at arrangementet foregik under trygge rammer i forhold til covid-19 ved eksempelvis at inddele de 22 beboere i de levegrupper, de er i til daglig.

Som følge af coronapandemien er ture til eksempelvis Sommerland Sjælland og Sjællandsfestivallen i år blevet sløjfet for bostedets beboere.

Der har stadig været ture ud af huset, men de har været begrænset og med forbehold, fortæller teamleder på Trekløveret Kristina Christensen.

Hun oplyser, at regeringen til gengæld, med sin »sommerpakke«, har støttet alle botilbud under Bo og Aktivitet med et økonomisk tilskud til fortsat at kunne gennemføre aktiviteter på trods af coronavirus.

Og på Trekløveret blev pengeposen i går eftermiddags brugt på en efterårsfestival med indbudte musikere, slush-ice-maskine, pølsevogn og festivaltelt.

- Formålet var jo at give beboerne en dejlig oplevelse og give dem mulighed for at prøve noget af det, som de ikke har kunnet under coronakrisen. De har for eksempel ikke været til Kalundborg Rock'er i år, så vi måtte jo prøve at tage nogle af de her ting hjem til os selv, hvor vi kan styre, at det foregår uden risici for dem, forklarer Kristina Christensen.

36 beboere og medarbejder deltog i arrangementet i går.

Bliver du påvirket af overgangen til vintertid?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk