27. maj 2019
Bodil Drifte fortæller, at mange borgere benytter stien, så den burde være i en bedre forfatning. Foto: Eva Lyng Johansen
gallery icon

Se billedserie

Bodil Drifte fortæller, at mange borgere benytter stien, så den burde være i en bedre forfatning. Foto: Eva Lyng Johansen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Borger synes sti er for hullet og mørk

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Borger synes sti er for hullet og mørk
Kalundborg - 13. december 2018 kl. 09:52
Af Eva Lyng Johansen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Bodil Drifte fra Gørlev har flere gange henvendt sig til Kalundborg Kommune, fordi hun synes stien, der går på det gamle roebanespor skal have fjernet et stort hul samt at der skal sættes lys op.

Stien går mellem nogle huse ud til Østerled.

- Der bliver så mørkt om aftenen, at du skal have en lommelygte med. Og når der er så mørkt, kan du heller ikke se, når stien er oversvømmet, siger hun.

Stien bliver brugt af mange som en smutvej, når de skal i biografen eller i Netto, forklarer Bodil Drifte.

- Det kunne være godt, hvis Kalundborg Kommune kom med et læs stabilgrus, siger hun.

Denne dag er der ikke så meget vand, som der plejer at være ifølge Bodil Drifte. Ofte ligger der så meget vand på stien, at det kræver støvler for at kunne gå der.

Ifølge Rasmus Berg fra Vej, Ejendomme og Affald i Kalundborg Kommune, så har Kalundborg Kommune fået henvendelser om stien.

Men stien er ikke kommunal, og dermed ikke kommunens ansvar.

Stien ejes af Koch Ejendomme A/S fra Viby Jylland, og stien er en del af grunden på omkring 10.000 kvadratmeter, som Jan Koch ejer.

Han fik grunden i forbindelse med en større handel, og han prøver nu på at få den solgt. Han har også været i dialog med interesserede.

- Jeg har ikke interesse i at få lavet stien og sat lys op. Jeg håber på, at jeg kan få den solgt, og der kan blive lavet noget på grunden, som kan være til gavn for Gørlev. Det ville være godt, hvis grunden kunne blive aktiveret, siger han.

Han synes, at det er i orden, at folk bruger stien som en genvej, men han ønsker ikke at ofre penge på at vedligeholde stien.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk