21. september 2021
Der er lagt op til et forrygende show med Jumpin? Jacks. De er superprofessionelle og spreder godt humør med deres forrygende musikalske show. PR-foto
gallery icon

Se billedserie

Der er lagt op til et forrygende show med Jumpin? Jacks. De er superprofessionelle og spreder godt humør med deres forrygende musikalske show. PR-foto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Børnekunst og musikalsk underholdning

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Børnekunst og musikalsk underholdning
Kalundborg - 27. juli 2021 kl. 08:22

Selv om Lundbye Kunstfestivalen præger Kalundborg i disse uger, så er der bestemt også plads til de nye spirerende kræfter, når det handler om kunstnerisk udfoldelse. Dog ikke på højeste plan - endnu.

Det er 250 børn fra børnehaver i Kalundborg Kommune, som er gået i guldaldermalernes fodspor og prøvet kræfter med det at være kunstmaler. Resultatet af anstrengelserne kan opleves i vinduerne i byens butikker, hvor palette efter palette hænger til skue og til bedømmelse. Man kan stemme på den palette, man synes er det mest vellykket kunstværk inden 15. august og vinde et gavekort på 500 kr. til Vores Kalundborg, mens børnehaven med den vindende palette får en frugtkurv. Der ligger stemmesedler i butikkerne.

Sommersalg i Kalundborg er andet end børnekunst. Der er nemlig masser af musik i gaden. Torsdag spiller Henning Weisdorph ved Det Mexicanske Bøfhus, fredag er der Spillemændene fra Sejerø, som er klar i Kistrups Gård og samme dag samt lørdag er Løvenskjolds Jazzcirkus klar ved Det Mexicanske Bøfhus.

Om fredagen slipper man Jumpin' Jacks løs. Og det plejer ikke at gå stille af, når den energiske trio slår sig løs på gader og stræder. I Kalundborg er det på Kordilgade og på Nytorv, man kan høre populære melodier og evergreens fra jazzens verden.

Lørdag dukker Feat the Band op ved Café & Restaurant La Viva og spiller

Derudover er der masser af musikalsk underholdning alle tre dage på Kontoret.

Synes du, at kommunen er der for dig?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk