23. oktober 2020
Holdet Familien Strunge havde farvekoordineret skoene, men det rakte desværre ikke til at gå videre. Foto: Martin Stokkebro Moestrup
gallery icon

Se billedserie

Holdet Familien Strunge havde farvekoordineret skoene, men det rakte desværre ikke til at gå videre. Foto: Martin Stokkebro Moestrup
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Bøllebold i blå sko

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Bøllebold i blå sko
Opdateret 28. januar 2019 kl. 08:28
Kalundborg - 26. januar 2019 kl. 14:27
Af Martin Stokkebro Moestrup

Har man spillet indendørs fodbold bare en enkelt gang, kender man godt de blå Adidas Special sko. Egentlig er der vist tale om håndboldsko, men det er indendørs fodboldspillere ligeglade med, og sådan var det også denne weekend i Svebølle Hallen. Eksempelvis bestod holdet Familien Strunge udelukkende af spillere iført de blå klassikere. Strunge-drengene klarede sig i øvrigt videre til den første puljefinale.

Her løb de dog ind i overmagten i form af holdet Kølige Cube's Chosen Few, men det var også lidt feje hold, da sidstnævnte vist nok havde en tidligere superligaspiller på holdet. Det viste sig dog, at sidstnævnte også havde brugt en spiller, der havde spillet på flere hold i turneringen. Det er ulovligt, medførte en klage, og så var Familien Strunge alligevel et af de fire hold i finalerunden senere på lørdagen.

Støtteforeningen Old SBI har afholdt stævnet et par og tredive gange. I år var der 49 hold med, fordelt på venne/familiehold, der spillede den store turnering om lørdagen, og så krohold der spillede fredag aften.

- Vi har et hold med i år, som har 30 års jubilæum i turneringen, fortalte tovholder Johnny Elmelund.

Førstepræmien til en værdi af 3.500 kroner glippede for Familien Strunge. Det blev de unge gutter fra Adams Drenge, der vandt stævnet på målforskel ved at have scoret to mål mere i finalerunden end nummer to, der blev holdet med det Liverpool-inspirerede navn YNWA.

Skal der være en forældelsesfrist for, hvor langt tilbage man kan rejse anklage om en krænkelse?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk