26. maj 2020
Anders Baagland præsenterede webportalen ShopSjælland for medlemmer i Vores Kalundborg.    Foto: Jørn Nymand
Anders Baagland præsenterede webportalen ShopSjælland for medlemmer i Vores Kalundborg. Foto: Jørn Nymand
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Bliv unik eller død

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Bliv unik eller død
Kalundborg - 08. november 2019 kl. 07:50
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Amazon lurer lige om hjørnet, klar til at tage en ordentlig bid af kagen hos de handlende i Kalundborg, hvis de ikke i en vis fart bliver mere aktive på internettet og får en hjemmeside, hvor kunderne kan shoppe løs.

Anders Baagland fra ShopSjælland lagde ikke fingrene imellem, da han på morgenmødet i Vores Kalundborg torsdag ridsede de dystre fremtidsudsigter op for de fremmødte forretningsdrivende, som han gjorde klart, at blev de ikke unikke, så ville deres forretning dø.

ShopSjælland er en fælles platform for alle med et CVR nummer. En fælles webportal, hvor varer og ydelser præsenteres samlet på et sted.

Det kniber stadig med opbakningen til webportalen, men frem til juli næste år er det nu gratis for butikkerne at være med, hvis de blot har minimum 10 varer med. Tidligere kostede det 199 kr. om måneden.

Anders Baagland oplyste videre, at han har en aftale med en ung mand, der gerne tager rundt og hjælper butikkerne med at komme på webportalen med deres varer.

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk