17. oktober 2021
Finn Heiberg har fundet sit motiv i de bakkede, snoede landeveje på Røsnæs, som han frit og legende fabulerer over. Foto: Stefan Andreasen
gallery icon

Se billedserie

Finn Heiberg har fundet sit motiv i de bakkede, snoede landeveje på Røsnæs, som han frit og legende fabulerer over. Foto: Stefan Andreasen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Bispegårdsgruppen hænger op: Tilflyttet maler elsker Kalundborg Havn og Røsnæs

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Bispegårdsgruppen hænger op: Tilflyttet maler elsker Kalundborg Havn og Røsnæs
Kalundborg - 17. september 2021 kl. 05:34
Af Stefan Andreasen

Kalundborg Kunstforening inviterer lørdag den 18. september til fernisering på Bispegårdsgruppens udstilling i Bispegården i Kalundborg, og torsdag var arbejdsudvalgets kunstnere i aktion med ophængning af værker.

Blandt andre Corner-maleren Finn Heiberg, der indenfor de senere år er flyttet fra Odsherred til Svallerup ved Kalundborg og er kommet med i Bispegårdsgruppen.

- Jeg er jo blevet rigtig Kalundborg-maler nu, efter at vi er flyttet til Svallerup: Kalundborg Havn er et fantastisk sted - det er én af de bedste havne, fordi den har det hele med store kraner og skibe, trafik, trailere, containere, færger, tog, og så er naturen lige tæt ved. Det kan jeg virkelig godt lide, siger Finn Heiberg.

Han har også malet motiver fra det bakkede Røsnæs-landskab i sin karakteristiske ekspressivt naivistiske stil.

Også maleren Hans Helge Nielsen, der udover Bispegårdsgruppen er med i Huset i Asnæs og Stokrosebanden i Nykøbing Sjælland, var i sving under ophængningen.

Han udstiller nye, farve-powerfulde akrylmalerier, hvor han er vendt tilbage til de små landhuse og har tryllet dem til nye locations.

Esben Klemann er gæsteudstiller - han eksperimenterer med betonskulpturer og keramiske konstruktioner.

Også Marianne Therese Grønnow er gæst med en serie naturinspirerede malerier - akryl på papir - med stiliserede blomster.

Derudover udstiller Bispe­gårdsgruppens faste medlemmer - Pia Andersen, Grete Balle, Jesper Neergaard, Lillian Neergaard, Didder Geisler, Charlotte Nielsen og Lis Lind­quist.

Rejser du til udlandet i år?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk