23. oktober 2020
Den sidste asfalt lægges i denne uge. Herefter skal der males striber på, og så står vejen helt klar. Foto: Per Christensen
gallery icon

Se billedserie

Den sidste asfalt lægges i denne uge. Herefter skal der males striber på, og så står vejen helt klar. Foto: Per Christensen
Foto: Per Christensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Billedserie: Se Stejlhøjs nye look

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Billedserie: Se Stejlhøjs nye look
Opdateret 27. marts 2019 kl. 09:34
Kalundborg - 27. marts 2019 kl. 08:58
Af Martin Stokkebro Moestrup

Bortset fra en gruppe vejarbejdere i orange tøj er der helt tomt denne tirsdag, da vi lidt over middag ligger vejen forbi vejen ude ved den nye station - Biotekbyen Kalundborg Øst - på Stejlhøj.

Den flotte vej med cykelstier på hver side og gadelamper - både til bilister og cyklister - er så ny, at det endnu ikke er besluttet, hvilke del af den, der skal hedde Rynkevangen, og hvilken del der skal hedde Stejlhøj.

Anlægsarbejdet har ændret området Stejlhøj markant. Og nu er det snart slut.

- Vi regner med at afslutte slidlagsarbejdet i denne uge. Det vil sige, at vi lægger den sidste asfalt. Herefter vil der komme striber på inden for de næste uger, fortæller Ahmet Bilgin, vejingeniør ved Team Vej og Park, Kalundborg Kommune.

Hermed vil anlægsarbejdet i området næsten være færdigt.

- Det sidste, vi skal i gang med, er en forbindelse for de bløde trafikanter fra Kåstrupvej-rundkørslen ned til stationen, og så skal den trampesti, der går op til Holbækvej tæt ved rådhuset, også laves om til en grussti, fortæller Ahmet Bilgin.

Mens den nye asfalt lægges, vil man onsdag, torsdag og fredag opleve, at det ene spor af vejbanen er lukket, oplyser han.

De føromtalte vejarbejdere er i gang med at lægge sidste hånd på indkørslen til det, der endnu stadig er et stort tomt mark-agtigt område. Her skal det nye campusområde ligge med ingeniør- og bioanalytikeruddannelserne samt det nye gymnasium, der skal huse uddannelserne htx, hhx og eux.

Skal der være en forældelsesfrist for, hvor langt tilbage man kan rejse anklage om en krænkelse?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk