14. oktober 2019
Lions Cup 2019. Foto: Mie Neel
gallery icon

Se billedserie

Lions Cup 2019. Foto: Mie Neel
Foto: Mie Neel
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Billedserie: Livlig Lions Cup 2019

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Billedserie: Livlig Lions Cup 2019
Kalundborg - 09. juni 2019 kl. 20:08
Af Martin Stokkebro Moestrup
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

- Og så skal vi bede alle folk om at træde lidt væk fra sidelinjen.

»Stadion«-speakeren ved femmandsbanerne i Munkesøen må denne søndag formiddag minde de mange, som i rigtig mange, tilskuere om, at de altså lige skal lade børnene om at betræde fodboldbanerne, når der er kampe i gang. Lions Cup 2019 har deltagelse af lidt under 2.000 spillere og over dobbelt så mange forældre, trænere, søskende, dommere, samaritter, stævneansvarlige og så videre.

Der er et herligt virvar af mennesker overalt. De kommer fra hele Sjælland og nogle har slået pavilloner op, så de som klub har en fast base under turneringen, der startede i går, lørdag, og får sin afslutning i morgen, mandag.

En pige på omkring de 12 år render rundt med en kreativt udført støtte til de lokale helte fra KGB, der også er medarrangører af turneringen. På bagsiden af en valgplakat med politikeren Rasmus Nordqvist fra Alternativet har hun skrevet »Kom så KGB«.

På trods af det glade kaos har alting indtil videre kørt i olie, hvilket også betyder, at samaritterne har kunnet nyde solen, når den vælger at kigge frem fra de mange skyer, der bevæger sig hastigt over himlen på denne blæsende startsommerdag.

- Det er gået helt, som det skal. Vores telefon har stort set ikke ringet, og det er et godt tegn, siger René Kristensen, fra forældreforeningen i Raklev Gymnastik og Idrætsforening, der står for stævnet sammen med KGB.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk