20. oktober 2021
Inger Heebøl fra Ringsted havde blandt andet lavet denne motorsav som et symbol på at kappe rødder. Foto: Martin Stokkebro Moestrup
gallery icon

Se billedserie

Inger Heebøl fra Ringsted havde blandt andet lavet denne motorsav som et symbol på at kappe rødder. Foto: Martin Stokkebro Moestrup
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Billedserie: Fernisering i Bispegården

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Billedserie: Fernisering i Bispegården
Kalundborg - 20. januar 2018 kl. 15:45
Af Martin Stokkebro Moestrup

Kalundborg Kunstforening havde lørdag eftermiddag inviteret til fernisering af 23 kunsthåndværkeres individuelle fortolkning af udstillingens titel »Rødder«.

Den invitation havde rigtig mange valgt at sige ja til, for Bispegården var fyldt til randen. De fremmødte kunne se de meget forskellige værker, der i deres tekniske udførelse spænder over kurveflet og keramik til vævning og tegning.

De 23 personer bag værkerne er en sammenslutning af sjællandske kunsthåndværkere. Hver kunstner har selv udvalgt værkerne, men de er stillet op i Bispegården med hjælp fra tekstildesigner Anne Fabricius Møller, der er arkitekt på udstillingen.

Udstillingen blev åbnet med taler, og der var også lidt godt til ganen til de mange fremmødte. Den løber frem til 4. marts.

Rejser du til udlandet i år?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk