19. september 2020
Seebach Tribute spillede på Amfi Vestsjælland. Foto: Per Christensen
gallery icon

Se billedserie

Seebach Tribute spillede på Amfi Vestsjælland. Foto: Per Christensen
Foto: Per Christensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Billedserie: Amfi var lidt mere til Tommy end til Rasmus

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Billedserie: Amfi var lidt mere til Tommy end til Rasmus
Kalundborg - 13. juli 2019 kl. 23:00
Af Martin Stokkebro Moestrup
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Tommy og Rasmus Seebach er umådelig populære herhjemme. I 2018 blev musicalen »Seebach« om faren og sønnes liv, ifølge BT, den bedst sælgende musical på en enkelt sæson i 15 år med 190.000 solgte billetter.

Musicalen var også årsagen til den koncert, der fandt sted lørdag aften, mens solen gik ned over Amfi Vestsjællands amfiteaterscene i de smukke omgivelser. Her var Seebach Tribute nemlig på besøg, og det fem mand store coverbands frontfigur er netop musicalens Rasmus Seebach, der, når han ikke spiller, går under navnet Joakim Lind Tranberg.

300 mennesker var mødt op til en god gang fællessang. En af dem, der sang allermest med, var Camilla Skov Hansen, der til daglig underviser i rytmisk gymnastik og dans på Gørlev Idrætsefterskole. Hun er fan af både Seebach den ældre og den yngre samt af dagens forsanger.

- Jeg er vokset op med Tommys musik og har hørt Rasmus som voksen. Så var jeg inde og se musicalen på Det Kongelige Teater, og der blev jeg mega stor fan af Joakim, men jeg mener ikke, at man kan sammenligne dem, fortæller hun.

Selv om der blev sunget godt med på de fleste af numrene, var der alligevel en lille fordel til far Tommy i forhold til, hvilke numre der vækkede allermest jubel. Det var da også Krøller eller ej, der fik folk på dansegulvet, lige som der måske blev sunget allerhøjest med på afslutningsnummeret Under stjernerne på himlen.

Er du klar til at bære mundbind, når du skal handle ind?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk