25. marts 2019
Det er med at koncentrere sig, hvis man vil have fuld pointhøst i ringridningen.
gallery icon

Se billedserie

Det er med at koncentrere sig, hvis man vil have fuld pointhøst i ringridningen.
Foto: Per Christensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Billeder: På lejrskole i nabolaget

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Billeder: På lejrskole i nabolaget
Kalundborg - 20. september 2018 kl. 09:22
Af Søren Kloster Sørensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Røsnæs: Den nye friskole på Røsnæs er taget på sin første lejrskole, og for mange af de godt 100 elever foregår det i vante omgivelser.

Lejrskolen løber nemlig af stablen på Røsnæs Naturskole, hvor børnene i 0. til 7. klasse frem til fredag kan boltre sig og lære hinanden lidt bedre at kende.

- Det er lidt af en rystesammentur for os alle sammen, og det er dejligt at være sammen på den her måde. Siden vi gik fra folkeskole til friskole, er der kommet mange nye ansigter, så det er en god måde at lære både børn og nye kolleger at kende på, siger børnehaveklasselærer Mie Larsen, som selv er en af de lærere, der fortsatte fra den tidligere skole over på Friskolen på Røsnæs.

Dagene på lejrskolen er fyldt med sjove aktiviteter, som foregår på tværs af klassetrin, så på den måde lærer børnene også hinanden at kende.

Frisk luft og masser af leg
Onsdag var børnene fordelt ud på ni hold, som skulle ud på et posteløb rundt i området omkring Naturskolen.

Her blev det blandt andet til både ringridning, geografiquiz og skrælning af gulerødder, som kom både kaniner og aftensmaden til gode.

De yngste klasser sover under lejrskolen inde på Naturskolens sovesale, mens de ældre klasser får en lille smule mere friluftsliv for skolepengene.

4. til 7. klasse overnatter nemlig på lejrpladsen ved Skanseskoven, hvor der er mulighed for at sove i både shelters og lavvu-telte - de store, runde telte, som oprindeligt blev brugt af de samiske rensdyrnomader.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk