23. marts 2019
Der var masser at holde øje med på cruiset rundt i Sejerøbugten, og folk nød at opleve naturens påvirkning af landskabet rundt om dem. Nekseløs spektakulære skrænter på vestsiden var et af turens højdepunkter. Foto: Søren Kloster Sørensen
gallery icon

Se billedserie

Der var masser at holde øje med på cruiset rundt i Sejerøbugten, og folk nød at opleve naturens påvirkning af landskabet rundt om dem. Nekseløs spektakulære skrænter på vestsiden var et af turens højdepunkter. Foto: Søren Kloster Sørensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Billeder: På cruise i Sejerøbugten

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Billeder: På cruise i Sejerøbugten
Kalundborg - 11. juli 2018 kl. 10:33
Af Søren Kloster Sørensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Hver tirsdag og torsdag i juli har turister og lokale borgere, som har lyst til at se Sejerøbugten fra en anden vinkel, muligheden for at komme med på sommercruise med Nekseløfærgen.

Turen går fra Havnsø langs Bjergene og op til Ordrup Næs, hvor den drejer op mod sydspidsen af Sejerø og tilbage igen rundt om Nekselø. Her får man blandt andet chancen for at se de dramatiske skrænter på den vestlige side af Nekselø, som ellers ikke ses inde fra land.

Tirsdag havde færgen 66 personer med ombord, og de fik sig en anderledes og adspredende naturoplevelse.

Det er anden sæson, der bliver sejlet sommercruises i Sejerøbugten, og ifølge chefskipper og initiativtager til sommersejladserne Jesper Schwartz, så høstede man sig mange gode erfaringer sidste år, som har optimeret oplevelsen op til denne sæson.

- Idéen bunder i, at vi gerne vil bruge Nekseløfærgen til noget andet end »bare« passagersejlads. Færgen har stor kapacitet, og den indbyder til hygge, samvær og til at nyde den gode udsigt. De muligheder skal vi udnytte bedre. Vi tænker hele tiden i nye muligheder for at fremme turismen, og på den her måde kan vi for en relativt billig penge tilbyde en speciel oplevelse målrettet de mange sommerhusgæster i området, siger chefskipperen, der har sejlet i Sejerøbugten i tre år.

De to ugentlige dagscruises i juli suppleres med aftensejladser de kommende lørdage, hvor naturoplevelsen krydses med musik på dækket og tapas på tallerkenerne.

- Vi sigter efter at give folk en totaloplevelse, siger Jesper Schwartz, som også har andre udviklingstiltag på tegnebrættet.

Blandt andet har han planer om en Costa Del Nekselø-grisefest og et halloween-arrangement med natløb, hvor færgen skal spille rollen som spøgelsesskib.

- Og så arbejder vi også videre med, at virksomheder skal kunne leje færgen til specialarrangementer, fortæller han.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk