20. oktober 2018
Arrangør Nanna Stubager (i midten) faldt fredag af sin hest, men på trods af hjernerystelse, ti sting, et blåt øje og masser af knubs kørte hun med rundt gennem Høngs gader.
gallery icon

Se billedserie

Arrangør Nanna Stubager (i midten) faldt fredag af sin hest, men på trods af hjernerystelse, ti sting, et blåt øje og masser af knubs kørte hun med rundt gennem Høngs gader.
Foto: Peter Andersen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Billeder: Hjernerystelse kunne ikke bremse juleoptog

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Billeder: Hjernerystelse kunne ikke bremse juleoptog
Opdateret 02. december 2017 kl. 13:56
Kalundborg - 02. december 2017 kl. 13:49
Af Søren Kloster Sørensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Høngs gader og stræder genlød lørdag af julebjælder og hestehove, da udklædte heste og ryttere i alle aldre og størrelser deltog i det årlige juleridt.

Der var både nissemænd og -damer, engle og snemænd i optoget, der både begyndte og endte ved Landbrugsskolen på Finderupvej, og undervejs sørgede de lokale natteravne for sikkerheden i det fine solskinsvejr.

Til slut sørgede natteravnene også for at uddele præmier til de bedst udklædte af de 63 tilmeldte.

Egentlig skulle arrangør Nanna Stubager have redet forrest i optoget, men fredag formiddag faldt hun desværre af sin hest og landede på hovedet. Det resulterede i en hjernerystelse, et blåt øje og en tur på hospitalet, hvor hun blev syet med ti sting i ansigtet. Derfor måtte hun nøjes med at sidde med i en af hestevognene.

- Min mor syntes, jeg skulle være blevet hjemme, men jeg har spist en masse morfin, og så går det nok. Jeg ville bare med, for det er sådan en dejlig tur, og folk hygger sig helt vildt. Vi er flere end nogensinde før i år, så det er fantastisk. Næste år håber jeg, at vi bliver endnu flere, så vi kan overhale Korsørs juleoptog og blive Sjællands største, siger en forslået og glad Nanna Stubager.

Det er fjerde år i træk, juleridtet i Høng finder sted.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk