20. september 2019
Tre jubilarer: Fra venstre ses Karina Birk Nielsen (40 år), Ellen Rasmussen (70 år) og Mette Thomson (50 år). Foto: Per Christensen
gallery icon

Se billedserie

Tre jubilarer: Fra venstre ses Karina Birk Nielsen (40 år), Ellen Rasmussen (70 år) og Mette Thomson (50 år). Foto: Per Christensen
Foto: Per Christensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Billeder: Gymnastik for de vedholdne

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Billeder: Gymnastik for de vedholdne
Kalundborg - 24. marts 2019 kl. 19:10
Af Eva Lyng Johansen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

110 gymnaster i alle aldre fra Viskinge Gymnastikforening skulle vise, hvad de havde lært gennem vinterhalvåret.

Efter den fælles indmarch var det de små miniputter i lyserøde og blå t-shirts' tur til at optræde.

Viskinge Idrætsforening har eksisteret i 115 år, og Ellen Rasmussen, som lige er fyldt 80 år, har været med i mange årene både som instruktør, bestyrelsemedlem og aktiv gymnast.

Til dagens opvisning modtog hun et diplom for sit 70 års jubilæum. I dag er hun gymnast på foreningens Quindehold, som er et motionshold, og hver sommer er Ellen Rasmussen også aktiv på DGI's sommerhold.

- Jeg begyndte som syvårig i Viskinge Forsamlingshus. Senere rykkede vi til Svebølle Skole og senere til Svebøllehallen, fortæller hun.

- Jeg har fået mange kammerater gennem gymnastikken, hvor nogle er væk i dag, og nye er kommet til. Gymnastik er noget, jeg brænder for, fortsætter hun.

Hun var ikke den eneste, som kunne fejre jubilæum. Også formand for Viskinge Gymanstikforening Karina Birk Nielsen kunne fejre 40 års jubilæum. Hun er instruktør for Quindeholdet sammen med Mette Thomson, som også kan fejre 50 års jubilæum.

- Vi fandt ud, at Ellen har været instruktør for Mette, og Mette har været instruktør for mig, og nu er Mette og jeg instruktører for Ellen, så vi har byttet roller undervejs, siger Karina Birk Nielsen.

Efter miniputternes opvisning, var zumbaholdet klar til at give den gas med Tinas Turners Rolling on the River.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk