16. januar 2021
Den Django Reinhardt-inspirerede trio Papa Kotji kommer til Kalundborg og spiller gypsy-swing. PR-foto
gallery icon

Se billedserie

Den Django Reinhardt-inspirerede trio Papa Kotji kommer til Kalundborg og spiller gypsy-swing. PR-foto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Bibliotek og jazzklub vil synliggøre jazzen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Bibliotek og jazzklub vil synliggøre jazzen
Kalundborg - 07. september 2019 kl. 05:58
Af Stefan Andreaseqn

­Jazz-musik er ikke kun for ældre. Jazz er for alle aldersgrupper, også børn og unge, mener kulturkonsulent Søren Vind, Kalundborg Kommune, der - som led i sin formidling af kunst og kultur til børn og unge i Kalundborg - også arrangerer jazz-koncerter for børnefamilier.

- Jazz er absolut ikke kun for de ældre. Tidens jazz-musik er en fantastisk blanding af rytmiske stil-arter - folkemusik, blues, balkan og swing. Det er unge, dygtige musikere, der leverer musikken med masser af energi og kvalitet, siger Søren Vind.

Årligt arrangerer han 10-12 familie-koncerter, og i den kommende sæson er fire af koncerterne med klang af jazz og masser af spas: Casper Mikkelsens Dejlige Jazzband, Ohn Dohn Dehn Brass Band, Papa Kotji og Wenzell & Bugge.

Som noget nyt er Søren Vind og bestyrelsen i Kalundborg Blues & Jazz Club gået sammen om fælles synliggørelse af jazz- og blues-relaterede koncerter, blandt andet på deres respektive hjemmesider og plakater. Og jazz-klubben har tilbudt at stille arbejdskraft til rådighed ved børnefamilie-koncerterne.

- Vi håber, at vi kan være med til at vise, at jazz er for alle aldersgrupper, så vi kan få fat i den nye generation. Vi arbejder også på at være mere bredt favnende i vores musikprogram, siger Dorte Birch, formand for Kalundborg Blues & Jazz Club.

I denne uge begynder VM i håndbold. Tror du det danske herrelandshold kan vinde VM?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk