24. oktober 2019
Ghita Nørby kommer til Kalundborg sammen med Lars Hannibal i 2019.
gallery icon

Se billedserie

Ghita Nørby kommer til Kalundborg sammen med Lars Hannibal i 2019.
Foto: Per Christensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Bibliotek holder release-fest: Katalog med kultur-kendisser

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Bibliotek holder release-fest: Katalog med kultur-kendisser
Opdateret 11. januar 2019 kl. 11:48
Kalundborg - 11. januar 2019 kl. 11:34
Af Stefan Andreasen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

De kendte skuespillere Ghita Nørby, Flemming Jensen og Lisbet Dahl, musiker Lars Hannibal, forfatter Knud Romer, fodbold-kommentator Flemming Toft og tv-lægen Charlotte Bøving - en stribe personligheder, kendt fra film, koncerter, teater, revy, litteratur og tv - gæsteoptræder i den kommende sæson rundt omkring i Kalundborg Kommune, fremgår det af Kalundborg Bibliotekers velspækkede forårskatalog, der er lige på trapperne.

Der er release-fest for forårskataloget lørdag den 19. januar, og som noget nyt er der ikke kun fest på Kalundborg Bibliotek kl. 10-13 men samtidig i afdelingerne i Høng, Gørlev, Ubby og Svebølle.

Som led i den kommende Nordisk Kulturfestival i Kalundborg i 100-året for Foreningen Norden giver Ghita Nørby og Lars Hannibal i løbet af sæsonen koncerten »Ord og toner« i Kalundborg Hallerne.

- I anledning af vores Nordisk Kulturfestival har vi fået lov til at tilpasse titlen lidt, så koncerten nu hedder »Nord og toner«, siger Stine Veisegaard, faglig koordinator på Kalundborg Biblioteker.

Den lokale visesanger Lone Wernblad har skrevet den nye sang »Nordens dybe blå«. Sangen vil kunne høres til release-festen.

Lisbet Dahl holder 24. januar foredrag i Kalundborg Hallerne i samarbejde med LOF. Forfatter Knud Romer vil i sæsonen holde foredraget »Småt er godt, stort er lort. Pia Fris Laneth holder foredraget »Emma Gad og takt og tone i 100 år«, når Hvidebæk Lokalråd inviterer til foredrag og fællesspisning på Ubby Bibliotek. Og skuespiller Flemming Jensen kommer til Svebølle Kvik Bibliotek med foredrag ud fra sin bog »I ly af latter«.

Der vil også være spændende busture med Biblioteksklubben, børneteater, kreative værksteder og kunstudstillinger i den nye sæson.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk