11. juli 2020
Beatles Revival har eksisteret siden 1996 - og glædet Beatles-fans over hele kloden. Foto: Peter Andersen
gallery icon

Se billedserie

Beatles Revival har eksisteret siden 1996 - og glædet Beatles-fans over hele kloden. Foto: Peter Andersen
Foto: Peter Andersen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Beatles begejstrede i regnen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Beatles begejstrede i regnen
Kalundborg - 19. august 2019 kl. 18:40
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Verdens måske bedste kopiband leverede topunderholdning på amfiscnen i Bregninge søndag.

*
Der er mennesker overalt i Europa, som er af den opfattelse, at det tjekkiske band Beatles Revival er det bedste Beatles-kopiband nogensinde.

De fire herrer fra Prag nøjes ikke med at spille klassikeren Rain, de kan også spille regnen væk, og godt og vel 200, der trodsede en klassiszk dansk våd august-søndag, fik en musikalsk oplevelse, da Beatles Revival vendte tilbage til amfiscenen i Bregninge.

Beatles Revival gav et brag af en koncert på Amfiscenen i sommeren 2016 - og bandet i årgang 2019 er ikke blevet ringere.

Måske fordi bandetm der så dagens lys i 1996, stadig og uantastet holder fast i musikkens detaljer, men også i tidsbilledet fra Beatles egen storhedstid op gennem 60erne og til afslutningen på vej ind i 1970.

Komceptet er det samme for Beatles Revival. Hit på hit i verdens første supergruppes levetid frem til 1964 - og efter pausen fik publikum endnu flere hits fra de efterfølgende år. I smukke, præcise lydbilleder; stemningsskabende og tro mod originalerne.

Humor er heller ikke et ukendt element i bandets optræden. Eksempelvis, da en af bandets øvrige medlemmer bad publikum om at hjælpe trommeslageren med at klappe takten til Eight Days A Week:

- Han (trommeslageren) var igennem en slem skilsmisse for seks måneder siden. Men det er ikke det værste. Nu er konen kommet hjem igen...

Gruppens højrehåndede bassist har endda lært sig at spille venstrehåndet bas i erkendelse af, at dette er af afgørende betydning for et totalt autentisk Beatles image. Bandets optræden er således i international klasse, og placerer orkesteret blandt tidens allerbedste tributebands.

Gruppen blev dannet i 1996, og har siden spillet et utal af koncerter i hele verden.

Sommerpakken giver 50% rabat på entré til mange oplevelser som f.eks. museer. Benytter du dig af de gode tilbud ?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk