18. september 2021
Lørdag formiddag blev der spillet banko i Kistrup Gård. Lions Kalundborg var vært for spillet, som blev holdt i forbindelse med deres traditionelle gårdrestaurant. Foto: Thomas Olsen
gallery icon

Se billedserie

Lørdag formiddag blev der spillet banko i Kistrup Gård. Lions Kalundborg var vært for spillet, som blev holdt i forbindelse med deres traditionelle gårdrestaurant. Foto: Thomas Olsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Banko trak mange til Kistrup Gård

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Banko trak mange til Kistrup Gård
Kalundborg - 01. august 2021 kl. 09:44
Af Thomas Rye

Lions Kalundborg fik knapt så mange besøgende i Kistrup Gård denne sommer i forhold til hvad man er vant til. Lørdagens bankospil kunne dog stadig samle.

Lørdag formiddag måtte musik og kolde fadøl for en stund vige pladsen for koncentration og spilleglæde, da Lions Kalundborg inviterede til bankospil i deres gårdrestaurant i Kistrup Gård.

Godt 60 deltagere var mødt op for at deltage i bankospillet, og slagets gang blev styret af den erfarne Niels-Erik Sørensen.

- Jeg kan se vi har pressen på besøg, så hvis nogle af damerne ønsker en kort pause så de kan få sat håret, så har de chancen nu, drillede Niels-Erik Sørensen, hvilket kortvarigt fik de ellers så koncentrerede bankospillere til at bryde ud i grin.

Lions gårdrestaurant i Kistrup Gård er en gammel tradition. I år var den dog ikke helt oppe på det antal besøgende man har været vant til de tidligere år.

- Vejret, Corona og den aflyste byfest har alt sammen været med til at spænde ben for os, og torsdag var fremmødet yderst beskedent. Fredag startede blæsende, men endte med at blive en god dag med fuldt hus om aftenen. Vi får ikke underskud, men et eventuelt overskud bliver beskedent, fortalte Svend Olesen fra Lions, som var fast mand bag grillen i gårdrestauranten.

Til gengæld kunne man så i Lions glæde sig over, at man var kommet relativt billigt omkring præmierne i dagens bankospil.

- Af en eller anden grund havde vi usædvanligt mange uafhentede præmier til overs i vores julelotteri. Vi taler om omkring 40 præmier der aldrig blev afhentet. De som kunne gemmes bruger vi som præmier i dag, fortæller Svend Olesen.

Synes du, at kommunen er der for dig?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk