6. maj 2021
Lørdag blev en 25 meter lang badebro indviet ved Drøsselbjerg Strand med både champagne og en badetur i de brusende bølger.
gallery icon

Se billedserie

Lørdag blev en 25 meter lang badebro indviet ved Drøsselbjerg Strand med både champagne og en badetur i de brusende bølger.
Foto: Anders Ole Olsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Badebro blev indviet med friske dukkerter

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Badebro blev indviet med friske dukkerter
Opdateret 20. juni 2020 kl. 19:37
Kalundborg - 20. juni 2020 kl. 19:20
Af Anna Egeris Karstoft

Omkring 60 mennesker trodsede lørdag eftermiddag en strid vind og et tæt skydække for at indvie Drøsselbjerg Strands nye badebro, der strækker sig 25 meter fra kysten og ud i Musholm Bugt.

Både grundejere, naboer, tidligere grundejere og repræsentanter fra kommunens Få det fikset-pulje var mødt op, ældre som børn, for at indvie den nye badebro med flødeboller og brusende champagne.

Det er Grundejerforeningen Drøsselbjerg Klint, der har ansøgt og fået 136.400 kroner fra landdistrikternes Få det fikset-pulje til at gøre badebroen til virkelighed. Derfor var det også Ole Glahn (R), der, som formand for kommunens landdistriktsudvalg, klippede det røde bånd ved indgangen til broen, inden de første fire badenymfer frygtløst kastede sig i de brusende bølger med en storslået udsigt til Storebælt.

Badebroen, der frit kan benyttes af alle, blev allerede taget i brug i midten af maj.

Sommerhusejer Knud Clausen fra København, benytter den flittigt og har, sammen med sin kone, været en tur i vandet hver dag i den forgangne uge.

- Det er helt fantastisk, den kan vi ikke undvære. Den skaber både godt sammenhold og fællesskab, siger han, imens de mange fremmødte sludrer med en glas champagne i hånden nede på stranden.

Også grundejerforeningens formand Ib Jensen lagde vægt på fællesskabet i sin velkomsttale.

- Det er her, vi mødes og bygger bro, sagde han.

Planlægger du at holde den kommende sommerferie uden for Danmarks grænser?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk