4. april 2020
Peter Westergaard, her flankeret af Hanne Jæger (t.v.) og Inge Linkamp, vil fortsat være leder af Kalundborg-kontoret, selv om Dansk Revisions afdeling i Kalundborg fra 1. oktober vil høre under BDO. PR-foto
Peter Westergaard, her flankeret af Hanne Jæger (t.v.) og Inge Linkamp, vil fortsat være leder af Kalundborg-kontoret, selv om Dansk Revisions afdeling i Kalundborg fra 1. oktober vil høre under BDO. PR-foto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: BDO udvider med nyt kontor i Kalundborg

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

BDO udvider med nyt kontor i Kalundborg
Kalundborg - 04. september 2018 kl. 09:27
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Fra 1. oktober vil Dansk Revisions afdeling i Kalundborg komme ind under vingerne af BDO og bliver således kontor nummer 32 på dansk jord.

- Vi har længe ønsket at få en bedre og bredere geografisk dækning på Sjælland, så vi kommer tættere på kunderne, præcis som vi er i resten af landet med vores nu 32 kontorer. Derfor er vi meget glade for, at Dansk Revision i Kalundborg nu bliver en del af BDO. Kemien mellem parterne er god, og derved er der god basis for en sund og stærk platform at arbejde videre fra, siger Peter Rasborg, Senior Partner og statsautoriseret revisor hos BDO i København

Kunderne bliver en del af noget større

BDO er en af landets største rådgivnings- og revisionsvirksomheder med specialafdelinger blandt andet inden for skat, moms, GDPR, cybersikkerhed, consulting, virksomhedshandel og offentlig revision. Herudover er BDO Danmark en del af det globale BDO-netværk, der er til stede i mere end 160 lande. Det mener Peter Westergaard, ny BDO Senior Partner i Kalundborg, at de ca. 500 kunder vil kunne drage fordel af:

- Kunderne vil ikke mærke den store forskel i det daglige. Hverken hvad angår personlig kontakt eller ydelser. Kunderne vil til gengæld få mulighed for at trække på et særdeles stærkt bagland med både specialafdelinger og internationale kontakter. Vi kommer således til at tilbyde kunderne både lokal indsigt og globalt udsyn.

Begge parter ser lyst og optimistisk på fremtiden - såvel når det kommer til den forestående sammenlægning som i forhold til kundernes og det lokale erhvervslivs trivsel.

- Hos os handler vækst ikke kun om at blive større. Det handler også om at gøre vores kunders virksomheder mere levedygtige og øge værdien. Vi hjælper derfor også med at gennemskue de økonomiske realiteter og dermed at bevare virksomhedernes fleksibilitet. Derudover kan vi træde til med support i spidsbelastningsperioder, ved længerevarende sygdom eller ved outsourcing af hele eller dele af virksomheders økonomifunktion, forklarer Peter Westergaard.

Det nye kontor
Med det nye kontor byder BDO velkommen til 14 nye kolleger, og det er fortsat Peter Westergaard, der vil være leder af kontoret. Det nye BDO kontor har til huse i flotte lokaler nær ved stationen med udsigt til Kalundborg Fjord.

Kort om BDO
BDO Statsautoriseret revisionsaktieselskab, en danskejet rådgivnings- og revisionsvirksomhed, er medlem af BDO International Limited - et UK-baseret selskab med begrænset hæftelse - og del af det internationale BDO netværk bestående af uafhængige medlemsfirmaer.

BDO i Danmark beskæftiger godt 1.100 medarbejdere, mens det verdensomspændende BDO netværk har cirka 74.000 medarbejdere i mere end 160 lande.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk