18. januar 2020
Annette Heick optræder ved Kvickly Kalundborg på lørdag.
Annette Heick optræder ved Kvickly Kalundborg på lørdag.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Annette Heicks Grandprixshow

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annette Heicks Grandprixshow
Kalundborg - 22. juli 2019 kl. 17:34
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Lørdag den 27. juli mellem klokken 11.30 og 12.15 optræder Annette Heick foran varehuset Kvickly på Elmegade i Kalundborg. Det gør hun både fordi hun er med i Gang i Danmark, som for tiden turnerer hele Danmark rundt, men også fordi Kvickly i Kalundborg har sponsoreret koncerten.

Klokken 11.30 går den populære sangerinde på scenen, og hun vil synge en kavalkade af danske Grand Prix-hits, krydret med et musicalhit eller to.

Annette Heick indledte sin sangkarriere for alvor, da hun i 1989 sang »Du skælder mig hele tiden ud« sammen med Tommy Seebach, og hun medvirkede sammen med far og mor Keld & Hilda til Dansk Melodi Grand Prix med sangen »Sommeregn«. Ydermere deltog hun i Dansk Melodi Grand Prix 1991, hvor hun sang duet med Egil Eldøen og fremførte sangen »Du Er Musikken i Mit Liv«.

Endelig deltog hun i Dansk Melodi Grand Prix 2007, hvor hun sang »Copenhagen Airport«.

Siden har hun været vært til Dansk Melodi Grand Prix i både 2016, 2017 og 2018.

Som sangerinde har hun udgivet soloalbummet »Right Time« på sit eget pladeselskab, men er også kendt for sine hovedroller i musicalerne »Wicked« og »My fair lady«.

Køb pølser og drikkelse
Forud for Annette Heicks optræden har Kvickly sat en omgang pølser over, hvortil der er brød. Det er også muligt at købe øl og vand. Salget af pølser og brød begynder klokken 11.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk