19. december 2018
Politiet har anholdt den 28-årige mand som mistænkes for at stå bag en række voldsepisoder mod andre bilister i trafikken i Odsherred og Kalundborg Kommune. Manden er fra Kalundborg. (Arkiv)
Politiet har anholdt den 28-årige mand som mistænkes for at stå bag en række voldsepisoder mod andre bilister i trafikken i Odsherred og Kalundborg Kommune. Manden er fra Kalundborg. (Arkiv)
Foto: THOMAS OLSEN
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Amok-bilist anholdt: Vidner flygtede

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Amok-bilist anholdt: Vidner flygtede
Kalundborg - 28. marts 2018 kl. 10:54
Af Thomas Rye
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Efter længere tids eftersøgning fandt politiet onsdag klokken 1.25 frem til den 28-årige kalundborgensiske mand, som mistænkes for tirsdag at have angrebet flere andre bilister i trafikken i Odsherred og Kalundborg Kommune.

arrow Læs også: Mand amok i trafikken: Slog og påkørte andre

Han blev under lettere tumult anholdt på Hovedgaden i Grevinge og i første omgang sigtet for spiritus- og narkokørsel, da han var påvirket under anholdelsen. Ved ransagning af varebilen fandt politiet blandt andet et koben og fire lamper, som den anholdte ikke umiddelbart kunne redegøre for. Varebilen viste sig at være forsynet med to forskellige, stjålne nummerplader, ligesom varebilen selv var meldt stjålet i forbindelse med et indbrud i et værksted i Industrivangen, Asnæs, for to dage siden.

Vidner flygtede

Politiet modtog i løbet af tirsdag og onsdag flere henvendelser fra borgere, som havde observeret den hvide varevogn, som den 28-årige mand kørte rundt i. Den 28-åriges temperament var dog ikke faldet ned siden tirsdag, og flere vidner måtte tage flugten efter mødet med den 28-årige.

Således måtte en 71-årig mand fra Asnæs, som gik forbi den hvide varebil i Vestervangen i Asnæs sent om aftenen tirsdag, gemme sig i en have, da den 28-årige kørte efter ham i sin varebil.

Et andet vidne mødte klokken 1.12 den hvide varevogn ved Asnæscenteret - da varebilens fører fik øje på vidnet satte han efter vidnet, der skyndte sig dog at køre væk fra området.

Med hjælp fra de forskellige vidner lykkedes det dog politiet at indkredse den 28-årige, som blev anholdt klokken 1.25.

Til afrusning

- Den anholdte blev bragt til politistationen i Roskilde for udtagelse af blodprøver samt afrusning, inden han senere onsdag skulle afhøres om de efterhånden mange sager, som han de seneste par dage kan mistænkes for at være involveret i. Den anholdte vil senere onsdag blive fremstillet i grundlovsforhør ved Retten i Holbæk med krav fra anklagemyndighedens side om varetægtsfængsling, fortæl- ler kommunikationsansvarlig ved Midt- og Vestsjællands Politi Carsten Andersen.

Den første henvendelse om den 28-årige fik politiet allerede klokken 14.36 tirdag fra et familiemedlem i Jerslev, der frygtede, at den 28-årige var på vej til familiemedlemmets adresse for at udøve vold.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk