17. april 2021
En personbil og en lastbil kolliderede onsdag morgen på Kalundborgvej nær Viskinge. Føreren af personbilen blev alvorligt kvæstet i ulykken, men meldes udenfor livsfare. Foto: Bjarne Robdrup
gallery icon

Se billedserie

En personbil og en lastbil kolliderede onsdag morgen på Kalundborgvej nær Viskinge. Føreren af personbilen blev alvorligt kvæstet i ulykken, men meldes udenfor livsfare. Foto: Bjarne Robdrup
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Alvorligt kvæstet i bilulykke

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Alvorligt kvæstet i bilulykke
Kalundborg - 13. november 2019 kl. 10:32
Af Thomas Rye

En lastbil og en personbil kolliderede onsdag morgen på Kalundborgvej. En mand blev kørt på skadestuen med alvorlige kvæstelser og flere knoglebrud, men meldes udenfor livsfare. vejen forventes spærret til cirka klokken 11.00.

arrow Læs også: Ulykkesbilist udenfor livsfare

Klokken 7.27 fik Midt-og Vestsjællands Politi en melding om en færdselsulykke på Kalundborgvej i retning mod Kalundborg.

Kommunikationsmedarbejder ved Midt- og Vestsjællands Politi Martin Bjerregaard fortæller, at der er tale om et sammenstød mellem en lastbil og en personbil.

- Vi kender endnu ikke den præcise årsag til ulykken, men der er tale om delvist frontalt sammenstød, siger han.

En af bilerne var kommet for langt over i den anden vejbane, og de to biler kolliderede mod hinanden.

- Føreren i personbilen er kommet alvorligt til skade men skulle være uden for livsfare. Der er mistanke om brud flere steder på kroppen, især i arme og ben og personen er kørt med ambulance til sygehuset. Førerens tilstand er endnu uvist. siger Martin Bjerregaard.

Politiet har endnu ikke fået kontakt til førerens pårørende, hvorfor politiet kun vil oplyse, at der er tale om en mand fra Vestsjælland.

Lastbilchaufføren meldes uskadt.

Kalundborgvej var onsdag morgen spærret i flere timer i begge retninger. Dels fordi politiet havde tilkaldt en bil inspektør, der skulle forsøge at fastslå årsagen til uheldet, dels fordi det tog tid at rydde vejen for de mange vragdele og få bugseret de to biler væk. Politiet forventede, at vejen ville være ryddet klokken 11.00.

- Rutinemæssigt har vi tjekket både lastbilschaufføren og føreren af personbilen for alkohol. Nu skal vi afhøre lastbilschaufføren og eventuelle andre vidner og forsøge at fastslå årsagen til ulykken, siger Martin Bjerregaard.

arrow Lastbil og personbil i sammenstød
13. november 2019 kl. 08:33 Opdateret: kl. 08:51
Lars Løkke starter nyt parti i midten af dansk politik. Kunne du finde på at stemme på hans parti ved næste folketingsvalg?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk