10. juli 2020
Filialdirektør Frank Stenholm Larsen fra Danske Bank deltog i innovationscamp med elever fra Allikelund Gymnasium. Privatfoto
gallery icon

Se billedserie

Filialdirektør Frank Stenholm Larsen fra Danske Bank deltog i innovationscamp med elever fra Allikelund Gymnasium. Privatfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Allikelund samarbejder med bank om innovationscamp

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Allikelund samarbejder med bank om innovationscamp
Kalundborg - 22. november 2019 kl. 15:24
Af Eva Lyng Johansen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

De unge bankkunder i dagens Danmark kræver smarte, fleksible og digitale løsninger. Og så vil de gerne springe ud i nye tiltag, hvis det gør hverdagen nemmere.

Dette er Danske Bank helt bevidste om, og det ønsker de at efterleve. Derfor har Danske Bank i Kalundborg i samarbejde med Allikelund Gymnasium lige holdt en spændende Innovationscamp.

Campen tog afsæt i udfordringerne: hvad skal Danske Bank have på hylderne til de unge, hvordan skal et moderne pengeinstitut se ud og hvor skal banken møde de unge?

Filialdirektøren for Danske Bank Frank Stenholm Larsen deltog selv hele dagen sammen med Line Kaa Ehmsen.

De hørte på alle de unges kreative ideer. Og dem var der mange af. Dagen igennem arbejdede eleverne med et højt engagement, masser af energi og en koncentreret fordybelse.

Senere på dagen skulle eleverne skærpe idéerne og komme frem til de bedste løsningsforslag.

En af grupperne foreslog historier på blogs og ville gerne se korte, praktiske reklamer.

Derfor havde nogle at eleverne fået den idé, at de lige ville optage et lille eksempel på dette. Så derfor spurgte eleverne, om de måtte låne filialdirektørens habitjakke - og så optog de lige en hurtig lille reklame, som kunne appellere til en ung målgruppe. Det blev til mange flere spændende ideer, som alle blev skrevet ned og gemt til senere brug.

- På Allikelund Gymnasium er vi stolte over at være med til at uddanne disse dygtige unge mennesker, som allerede under deres uddannelse kan omsætte deres teori i praksis til glæde for virksomhederne i lokalmiljøet, fortæller rektor Karen Marie Bach Christensen.

- Det er ikke kun virksomhederne, der profiterer på dette samarbejde. Ofte som processen skrider frem oplever eleverne, at deres samarbejde forbedres og at deres evne til at formidle deres idé og kreativitet skærpes. De bliver dygtige problemknusere af at deltage i innovationscamps, siger rektor Karen Marie Bach Christensen.

Sommerpakken giver 50% rabat på entré til mange oplevelser som f.eks. museer. Benytter du dig af de gode tilbud ?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk