15. oktober 2019
Bilisterne skal være opmærksomme på, at der er ændret på vigepligten på Stejlhøj, fortæller Teknik- og Miljøudvalgsformand Jakob Beck Jensen (V). Foto: Per Christensen
Bilisterne skal være opmærksomme på, at der er ændret på vigepligten på Stejlhøj, fortæller Teknik- og Miljøudvalgsformand Jakob Beck Jensen (V). Foto: Per Christensen
Foto: Per Buurgaard Christensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ændret vigepligt på Stejlhøj

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ændret vigepligt på Stejlhøj
Opdateret 11. juni 2019 kl. 16:11
Kalundborg - 11. juni 2019 kl. 16:09
Af Thomas Rye
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Fra tirsdag skal bilisterne på Stejlhøj være ekstra opmærksomme. Kalundborg Kommune har ændret på vigepligten i af vigepligten i krydset mellem Kalundborg Havecenter, Dyrenes nr. 1, Stjernestiladser og Combipack.

Det betyder, at vejen bliver gennemgående fra rundkørslen ved Holbækvej og Kåstrupvej til Station Kalundborg Øst, mens sidevejene får ubetinget vigepligt. Der er samtidig etableret sammenhængende forbindelse for cykler og gående fra rundkørslen ved Holbækvej og Kåstrupvej og til Rynkevangen.

- Vejen fra stationen til vejkrydset på Holbækvej skal i fremtiden være hovedfærdselsåren på Stejlhøj. Forventningen er at der i de kommende år vil blive væsentlig mere trafik i området. Ændringen af vigepligten skal ses som en tilpasning og forberedelse af området til denne trafik, siger formand for Teknik- og Miljøudvalget Jakob Beck Jensen (V).

Samtidig betyder ændringen også, at det bliver lettere at afvikle trafikken, når Kalundborg Forsyning og Kalundborg Kommune om kort tid sætter gang i renoveringen af Holbækvej.

I forbindelse med ændringen er der opsat skilte, der informere om de ændrede køreforhold. Kalundborg Kommune opfordrer bilisterne til at være ekstra opmærksomme på skiltning, afmærkninger og trafikken i den første tid, da der kan opstå potentielt farlige situationer, hvis folk kører efter vanen og de gamle forhold.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk