16. december 2018
Sidste år var der åbent hus - i anledning af klubbens 25 års jubilæum - i Åvangen i Svebølle. En succes, som blev gentaget søndag. Foto: Per Christensen
gallery icon

Se billedserie

Sidste år var der åbent hus - i anledning af klubbens 25 års jubilæum - i Åvangen i Svebølle. En succes, som blev gentaget søndag. Foto: Per Christensen
Foto: Per Buurgaard Christensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Åvangen fyldt med glade toner

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Åvangen fyldt med glade toner
Kalundborg - 11. marts 2018 kl. 17:00
Af Bjarne Robdrup
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Det skal nok gå hen og blive en tradition. For der er fuldt hus hver gang.

Reersø Harmonikaklub har tidligere gæstet aktivitetscentret Åvangen i Svebølle, og det forekommer ret sandsynligt, at klubbens dygtige musikere vender tilbage.

Søndag leverede klubben en koncert over tre timer i et åbent hus-arrangement, der såmænd var ganske gratis. Ja, faktisk gav harmonikaklubben også kaffen! Og det hele uden at få en krone. Kun kagen kostede en skilling.

Harmonikaklubben fejrede 25 års jubilæum sidste år netop i Åvangen, hvor klubben også holder sine øve- og klubaftener. Det blev noget af en fest, og hvorfor ikke gentage en god ide.

Så i går, søndag, vendte formand Ole Jensen og co. tilbage, og det skete med et meget varieret program, hvor det store hold - der omfatter alle klubbens 26 medlemmer - indledte og afsluttede koncerten. Ind imellem var der plads til mindre grupper og duoer, med Ejler og Karsten og siden Erling og Flemming. »Trækspillerne« og »De 5 Seniorer« gik også enegang - og hvert et indslag høstede stort bifald i det fyldte center, og variationerne gav også et fint billede af den alsidighed, der præger klubben og musikken. Nogle af de musikalske indslag kunne gæsterne danse til og synge med på. Andre indslag var mere egnede at lytte til.

Og mellem de mange harmonikaer hørtes også bas, guitar, violin og klarinet.

Harmonikaklubben kan høres flere gange i år. Eksempelvis til Morten Korch-dagene på Reersø (Amerikanerbilmuseet) , hvor klubben spiller 5. maj. 10. maj er der Fårehustræf på Reersø.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk