23. maj 2019
Organist fra Nyvangskirken Teresemarie Lisiux og sognepræst Peter Michaelsen var de første til at gå på gulvet. Foto: Søren Kloster Sørensen
gallery icon

Se billedserie

Organist fra Nyvangskirken Teresemarie Lisiux og sognepræst Peter Michaelsen var de første til at gå på gulvet. Foto: Søren Kloster Sørensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Åben mikrofon i kirken

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Åben mikrofon i kirken
Kalundborg - 20. januar 2019 kl. 17:44
Af Søren Kloster Sørensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

De smukke rammer i Ubby Kirke var søndag eftermiddag åbne for alle, der havde lyst til at optræde eller fremføre en sang.

Det skete, da kirken - med inspiration fra Raklev Kirke - holdt musikalsk gudstjeneste med åben mikrofon, så alle havde mulighed for at komme på gulvet og udtrykke sig.

Selvom ingen menige sognebørn havde meldt sig til at optræde på forhånd, så gennemførte man gudstjenesten - blandt andet med musikalske indslag fra sognepræst Peter Michaelsen, kirkesanger Elizabeth Wilstrup og organist Teresemarie Lisiux, der til daglig har sin gang i Nyvangskirken i Kalundborg.

- Vi vil gerne vise, at kirken også kan nogle andre ting end det, mange forbinder den med. Der er helt klart mødt nogle ansigter op, som jeg ikke har set før, så det er rigtig positivt, og derfor tror jeg helt sikkert, at det er noget, vi vil gentage i en eller anden form en anden gang, lød det efterfølgende fra Elizabeth Wilstrup.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk