15. december 2018
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: 57-årig med hjertestop reddet af sin hustru

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

57-årig med hjertestop reddet af sin hustru
Kalundborg - 14. marts 2018 kl. 14:54
Af Ulrik Reimann
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Hjerteforeningen har modtaget 51 indstillinger til prisen som Årets hjerteredder 2018. Alle hjerteredderne og de mennesker, de har reddet, er inviteret til et stort hyldestarrangement fredag den 23. marts i Nykredits Glaskuben på Kalvebod Brygge i København. Her vil tv-vært Bubber, der også er ambassadør for Hjerteforeningen, omtale hver enkelt redning og hylde hjerteredderne.

En af hjerteredderne er Suzanne Larsen, kaldet Sanne, som reddede sin mand Jens Christian Larsen, 57 år, og ægteparret er fra Gørlev.

Et dommerpanel har nomineret hjerteredderne fra tre redninger til at modtage prisen som Årets hjerteredder. De(n) hjerteredder(e), der opnår flest stemmer på hjerteforeningen.dk/givliv, modtager den ultimative hyldest i Hjertegalla, der sendes live på TV 2 Charlie søndag den 22. april klokken 21.

Det er læserne af Hjerteforeningens medlemsblad Hjerteliv, besøgende på Hjerteforeningens hjemmeside og følgere på Facebook, der vælger Årets hjerteredder.

Hvert år bliver cirka 4.000 danskere ramt af hjertestop uden for hospitalet. I hjemmet, på gaden, på boldbanen, i en forretning...

Gennem de seneste 15 år er der sket en imponerende stigning i de tilfælde, hvor der er ydet genoplivning til et menneske med hjertestop. I dag sker det i to ud af tre tilfælde. Nu overlever hver ottende dansker med hjertestop uden for hospitalet. For 15 år siden var det ikke engang hver 25., der overlevede.

ur

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk