16. januar 2019
- Vi har selvfølgelig forståelse for, at en sådan ændring påvirker den enkelte medarbejder, siger produktionsdirektør Michael Hallgren, som oplyser, at der er tæt dialog med medarbejderne og deres ledere. Foto: Peter Andersen
gallery icon

Se billedserie

- Vi har selvfølgelig forståelse for, at en sådan ændring påvirker den enkelte medarbejder, siger produktionsdirektør Michael Hallgren, som oplyser, at der er tæt dialog med medarbejderne og deres ledere. Foto: Peter Andersen
Foto: Peter Andersen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: 250 ansatte i Novo Nordisk får tilbudt nyt arbejde

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

250 ansatte i Novo Nordisk får tilbudt nyt arbejde
Kalundborg - 13. juni 2018 kl. 13:49
Af Ulrik Reimann
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Produktionen hos Novo Nordisk udvikler sig konstant, ikke mindst fordi virksomheden hele tiden investerer i ny teknologi og yderligere kapacitet både i Danmark og udenfor landets grænser. Derfor fik 250 medarbejdere på Novo Nordisk i Kalundborg onsdag den 13. juli tilbudt nyt job. Cirka halvdelen tilbydes job i andre afdelinger i Kalundborg, og den anden halvdel på en af virksomhedens andre produktionsfaciliteter på Sjælland.

Det oplyser Michael Hallgren, produktionsdirektør på Novo Nordisk i Kalundborg, som uddyber:

- Novo Nordisk investerer løbende i at udvide kapaciteten på vores eksisterende produktionsfaciliteter samt i helt nye faciliteter, som for eksempel nye fabrikker og nye laboratorier. I 2017 har vi alene i Danmark investeret 4,5 milliarder kroner i vores produktionsfaciliteter primært i Kalundborg, Hillerød og Måløv. De massive investeringer og forbedringer i både ind- og udland betyder, at en aldrende produktionslinje i Kalundborg kan tages ud af drift, hvilket er baggrunden for, at 250 medarbejdere på Novo Nordisk i Kalundborg i dag har fået at vide, at de vil få tilbudt nye jobs.

De mange nybyggerier og udvidelser af produktionen i Danmark gør, at der er mulighed for at tilbyde alle berørte medarbejdere nye jobs. Cirka halvdelen tilbydes job i andre afdelinger i Kalundborg, og den anden halvdel på en af virksomhedens andre produktionsfaciliteter på Sjælland, for eksempel i Bagsværd, Måløv eller Hillerød.

Hele jobrotationen sker over en periode på halvandet år.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk