20. januar 2021
Politiet mangler stadig en del efterforskningsarbejde efter trafikulykken på Holbækvej omkring midnat natten til mandag ved Birkendegaard. Foto: Lars Sandager Ramlow
Politiet mangler stadig en del efterforskningsarbejde efter trafikulykken på Holbækvej omkring midnat natten til mandag ved Birkendegaard. Foto: Lars Sandager Ramlow
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: 18-årig alvorligt kvæstet i mystisk trafikulykke

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

18-årig alvorligt kvæstet i mystisk trafikulykke
Kalundborg - 11. januar 2021 kl. 11:43
Af Bjarne Robdrup

- Vi ved reelt ikke så meget. Ikke endnu.

arrow Læs også: 18-årig pige alvorligt skadet efter voldsom trafikulykke

Det er ordene fra Martin Bjerregaard, kommunikationsrådgiver ved Midt- og Vestsjællands Politi, efter en trafikulykke, som gik hårdt ud over en 18-årig kvinde.

Klokken 0.46 i nat modtog Midt- og Vestsjællands Politi et opkald fra akutmodtagelsen på Holbæk Sygehus, om at »flere mandlige personer havde indbragt en 18-årig, alvorligt tilskadekommen kvinde«.

- Det er i sig selv usædvanligt, at vi modtager sådan et opkald, siger Martin Bjerregaard. Og så tilføjer han:

- På den baggrund får en patrulje nogle af de personer, en gruppe voksne mænd, der har indbragt den svært tilskadekomne kvinde, i tale. Tale og tale er så meget sagt. Der er ingen af dem, der ønsker at sige så meget. I den sammenhæng er det relevant at slå fast, at flere af de personer, vi møder på Holbæk Sygehus, er kendt af politiet i forvejen.

Efterfølgende viser det sig, at den omtalte gruppe af personer kørte galt på Holbækvej ved Kalundborg nær Birkendegaard.

- På baggrund af de informationer, vi har samlet op på sygehuset, fandt vi en Citroën, som var forulykket. Der er ganske markante skader på køretøjet med knuste ruder og buler.

Hvorfor er kvinden indbragt privat og ikke med Falck?

- Det er et af de spørgsmål, vi gerne vil have svar på. Vi vil også gerne vide, hvem der førte bilen, hvem der præcis var med i den, da den forulykkede - og hvad der forårsagede ulykken. Holbækvej er en relativt lige vej, og der var plusgrader på det angivne uheldstidspunkt.

Den 18-årige kvinde, der er fra Nykøbing Sjælland, kom alvorligt til skade. Hun er nu indlagt på intensiv med brudskader i nakken, men er ifølge politiets oplysninger ikke i livsfare.

Martin Bjerregaard ønsker ikke at komme nærmere ind på, i hvilken forbindelse gruppen af personer er kendte ansigter i forvejen.

- Senere på natten dukkede også andre op, venner og bekendte til den unge kvinde. Vi har også talt med nogle af dem.

Politiet tilføjer, at der tidligt i morges var en bilinspektør på ulykkesstedet, og politiet skal i dag undersøge sagen nærmere for at kunne finde ud af, hvem der har været føreren, og hvad der præcis er sket.

- Vi ved, hvem der er ejer af bilen. Han er fra Kalundborg. Men der er som nævnt mange andre uafklarede spørgsmål, som vi arbejder på at få afklaret, siger Martin Bjerregaard fra Midt- og Vestsjællands Politi.

Er det en god idé at indføre bøde eller straf, hvis man ikke vil gå i isolation efter en udlandsrejse?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk