21. august 2019
Træningen fortsætter og Sohaib understreger, at der er plads til flere fra årgang 06 og 07. Det foregår bl.a. på Gildbroskolen hver mandag fra kl. 17.
Træningen fortsætter og Sohaib understreger, at der er plads til flere fra årgang 06 og 07. Det foregår bl.a. på Gildbroskolen hver mandag fra kl. 17.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Volleypiger vandt SM

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Volleypiger vandt SM
Ishøj - 14. april 2019 kl. 13:21
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Ved sidste runde af sjællandsmesterskaberne for ungdom sikrede RS/Ishøjs piger under 14 år sig mesterskabet og er dermed klar til at spille om danmarksmesterskabet. Sjællandsmesterskaberne afvikles over fire runder, hvor de deltagende hold spiller alle mod alle. Det blev en spændende sidste runde, da ungdomsspillerne kæmpede om titlen som Sjællands bedste.

De lokale piger kom dog relativt sikkert igennem rundens første kampe, der alle endte med en 2-1 sejr. Herefter ventede opgørene mellem toptreholdene, og Rødovre/Ishøjpigerne skulle møde ubesejrede Farum-Holte og Lyngby-Gladsaxe, som kun havde tabt én kamp. Første sæt mod Lyngby-Gladsaxe blev en tæt affære, som RS/Ishøj vandt med 25-21. Andet sæt blev anderledes overbevisende, og sejren blev spillet hjem med 25-13.

Den næste kamp stod mellem RS/Ishøj og Farum-Holte, der ikke havde tabt et eneste sæt i hele SM-turneringen og naturligvis kom med stor selvtillid. Det blev en sand gyser: Farum-Holte sikrede sig første sæt med cifrene 25-15, andet sæt endte med en kneben sejr til Ishøj på 25-23. I tredje sæt bølgede kampen frem og tilbage, indtil det lykkedes RS/Ishøjs volleypiger at lukke kampen med stillingen 15-12. Pigerne blev således de eneste, der tog sæt - og kamp - fra Farum-Holte.

I pigernes sidste kamp var modstanderen Hvidovre VK. I denne kamp afprøvede træner Sohaib Ali forskellige opstillinger og gav spilletid til de piger, der ikke havde været så meget på banen tidligere. En dejlig måde at slutte turneringen på, understreger træneren, der glæder sig til deltagelsen i DM den 3.-5. maj i Odense.

Træningen fortsætter og Sohaib understreger, at der er plads til flere fra årgang 06 og 07. Det foregår bl.a. på Gildbroskolen hver mandag fra kl. 17. Eneste krav for at deltage er lyst til at spille bold og have det sjovt.