14. oktober 2019
Det her syn bliver dyrere i Ishøj i år: Prisen for at tænde for vandet stiger med rundt regnet en femmer per kubikmeter. Foto: Jens Wollesen
Det her syn bliver dyrere i Ishøj i år: Prisen for at tænde for vandet stiger med rundt regnet en femmer per kubikmeter. Foto: Jens Wollesen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Vandet i Ishøj bliver dyrere

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Vandet i Ishøj bliver dyrere
Ishøj - 11. januar 2019 kl. 05:34
Af Petter Becker-Jostes
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Mens en familie på fire i Ishøj i år kan se frem til en vandregning på 8295 kroner, må samme familie i Vallensbæk punge ud med 9701 kroner. For Vallensbæk-familien vil det ikke være mere end i 2018, men det gælder ikke for Ishøj-borgerne, der fra 2018 til 2019 oplever en stigning i vandprisen på rundt regnet fem kroner kubikmeteren - eller en stigning på ni procent. Det betyder, at familien på fire, som bruger 140 kubikmeter vand om året, i år må betale 650 kroner mere end sidste år.

Baggrunden for stigningen i Ishøj er ifølge Ishøj Forsyning, at der bliver brugt flere penge på klimasikring, ligesom både Hofor og Biofos, der henholdsvis leverer og renser vandet, har hævet priserne.

Helt konkret stiger prisen i Ishøj fra 54,58 kroner til 59,25 kroner, mens Vallensbæk holder prisen per kubikmeter på 68,4 kroner. Begge priser inkluderer både vand, afledning af spildevand og al moms og afgifter. I Vallensbæk skal hver husstand desuden betale et årligt abonnement på 125 kroner.