13. december 2018
Guitarist og komponist Henrik Strube bliver bakket op af keyboardspilleren Pete Repete, når han den 14. marts gæster Ishøj. Pressefoto
Guitarist og komponist Henrik Strube bliver bakket op af keyboardspilleren Pete Repete, når han den 14. marts gæster Ishøj. Pressefoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Strube og Repete besøger Ishøj

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Strube og Repete besøger Ishøj
Ishøj - 11. marts 2018 kl. 15:21
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Henrik Strube har i 40 år været en frontfigur på den danske musikscene. Som guitarist og komponist var han med til at gøre Røde Mor til et af landets topnavne, og som sangskriver og solist toppede hans Billy Cross-producerede albums 1980'ernes hitlister.

Senere har Strubes sans for humor, sprog og historier underholdt et stort publikum ved de tilbagevendende historiefortællershows på blandt andet Bremen i København.

Publikum kan forvente et underholdende gensyn med Henrik Strube, når han besøger Ishøj sammen med keyboardspiller Pete Repete, der har spillet med både Big Fat Snake, Malurt, Sanne Salomonsen og Lis Sørensen.

Billetter til koncerten den 14. marts klokken 19.30 i Ishøj Kultur Café koster 125 kr. og kan købes på Billetlugen.dk eller i Kultur Caféens billetsalg på Ishøj Østergade 28. Medlemmer af Kultur Caféens Venner kan købe billet til 100 kr. Hvis du venter til koncertdagen, tillægges 25 kr. på standardprisen.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk