26. juni 2019
Mød forfatter Anne-Marie Christensen den 22. januar kl. 19 på Kulturium Bibliotek.
gallery icon

Se billedserie

Mød forfatter Anne-Marie Christensen den 22. januar kl. 19 på Kulturium Bibliotek.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Mød forfatter Anne-Marie Christensen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Mød forfatter Anne-Marie Christensen
Ishøj - 18. januar 2019 kl. 19:27
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Biblioteksklubben Salonen på Kulturium Bibliotek i Ishøj inviterer til en aften med forfatter Anne-Marie Christensen

Mød forfatter Anne-Marie Christensen den 22. januar kl. 19 på Kulturium Bibliotek. Hun vil fortælle om sin bog 'Landsforrædernes Børn' og om sin egen families historie med en bedstefar, der kæmpede på tysk side under Anden Verdenskrig.

Sidste år udkom Anne-Marie Christensens bog 'Landsforrædernes Børn Landsforrædernes børn - skam og fortrængning - Besættelsen 1940-1945' under stor bevågenhed. Den fortæller et mørkt kapitel fra tiden efter besættelsen og om de alvorlige og langstrakte konsekvenser retsopgøret fik for landsforræderne og deres børn.

Tirsdag den 22. januar kl. 19 besøger Anne-Marie Christensen Kulturium Bibliotek i Ishøj By Center, hvor hun vil fortælle om sin bog og om den skam, der forplantede sig gennem generationer. Hun fortæller også om sin egen families historie med en bedstefar, der kæmpede på tysk side i SS Division Wiking og Schalburgkorpset.

Arrangementet er gratis og tilmelding sker via arrangementet på ishojbib.dk eller ved at sende en mail til salonen@ishoj.dk. Arrangementet finder sted på Kulturium Bibliotek i Ishøj By Center.