17. oktober 2019
Man ved aldrig helt hvad der sker, når Jørgen og Søren åbner for cirkuskufferten, men det er alt andet end kedeligt.
Man ved aldrig helt hvad der sker, når Jørgen og Søren åbner for cirkuskufferten, men det er alt andet end kedeligt.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Kom flyvende ind i sommeren

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kom flyvende ind i sommeren
Ishøj - 24. april 2019 kl. 15:11
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Oplev et forrygende cirkusshow med jonglering, balance, en lille smule magi og en frygtelig masse snak. Jørgen og Søren fra Nordjylland har med rod i den stolte gøglertradition skabt et show, der kan opleves af publikum i alle aldre.

Man ved aldrig helt hvad der sker, når de to herrer åbner for cirkuskufferten, men det er alt andet end kedeligt. Som tilskuer kan man ikke undgå at blive grebet af løjerne, når de to herrer skruer ned for tyngdekraften og vitalt jonglerer med bolde, kegler - mens de kører på ethjulet cykel.

Jonglér og gå på stylter
Forlæng oplevelsen og deltag på den efterfølgende cirkusworkshop. Her er kan børn og voksne prøve kræfter med jonglering, balance, diablo, stylter, ethjulede cykler og meget mere. Jørgen og Søren er begge rutinerede cirkusundervisere og ved lige præcis, hvordan man bedst lærer at jonglere eller kører på ethjulet cykel.

Der er fortsat ledige billetter til maj måneds forrygende kuffertshow, der spilles i Kulturium Musikteater lørdag den 4. maj 2019 kl. 13. Er I medlemmer af Girafklubben, koster en børnebillet 0 kr.

Køb af billetter
Billetter til Det flyvende kuffertcirkus kan sammen med Girafklubbens øvrige forestillinger købes på Ticketmaster.dk. Men de billetter, som kræver medlemskab, kan kun købes i Kulturium Musikteater (det tidligere Ishøj Kultur Café), da kortet skal fremvises. Læs mere om Girafklubben på www.ishojbib.dk.