24. oktober 2019
Charme, solskin og volleyball på højt niveau ved Ishøj Challenger
Charme, solskin og volleyball på højt niveau ved Ishøj Challenger
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ishøj vært for strandstævne

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ishøj vært for strandstævne
Ishøj - 09. juni 2018 kl. 10:18
Af Jørgen Hansen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Volleyball: Det var, hvad Ishøj Volley & Beachvolley havde inviteret til den første weekend i juni, da klubben var vært for Ishøj Challenger - en etape i Dansk Beachvolley Tour.

- Strandparken var fyldt til randen med strandgæster og dedikerede beachvolley fans. Måske er der ligefrem tale om dansk tilskuerrekord til beachvolley, siger klubbens ligachef.

Han fortæller videre, at der er tale om et stort arrangement for klubben.

- En lang række frivillige forældre trak store læs i forbindelse med forberedelse og gennemførelse af Dansk Beachvolley Tourens besøg i Ishøj Strandpark. Fra det opstillede telt blev der langet masser af kolde drikke og varme grillpølser over disken, og der var højt humør hele vejen rundt. Der var fine præmier, sponseret af bl.a. Visionsport.dk, og en ny elektronisk løsning blev taget i brug, så deltagerne kunne følge kampplaner og resultater fra deres egen telefon. Alt i alt et meget vellykket stævne, slutter Erling Böttcher.

Der blev spillet i alle rækker, fra kidsvolley level 3 og helt op til eliten af dansk beachvolley. Arrangørerne deltog med flere herrehold i divisionerne og var særdeles stærkt repræsenteret i ungdomsrækkerne. Deltagerne gjorde sig positivt bemærket ved at vinde DU14 rækken, mens klubbens nye Headcoach Robert Zuchowski sammen med sin makker, Jorge Rodriguez vandt 1. division for herrer.

Ishøj Volley & Beachvolley udnyttede faciliteterne, der var gjort klar til weekenden, og inviterede omegnens skoler til skolevolleystævne om fredagen. Her sikrede 8. klasses elever fra Karlslunde Skole sig sejren i begge rækker.