19. oktober 2019
Level 4-spillerne Nicolas, Nicolai, Benjamin og Phillip og deres trænerne Niklas og Betina Marcussen vandt sjællandsmesterskabstitlen i deres aldersgruppe.
gallery icon

Se billedserie

Level 4-spillerne Nicolas, Nicolai, Benjamin og Phillip og deres trænerne Niklas og Betina Marcussen vandt sjællandsmesterskabstitlen i deres aldersgruppe.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ishøj er vært for U21-DM

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ishøj er vært for U21-DM
Ishøj - 17. maj 2019 kl. 12:41
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Toppen af volley-ungdommen kommer til Ishøj, når Ishøj Volley er vært for Danmarksmesterskaberne for U21-hold.

Ikke kun er det toppen af ungdomsrækkerne, den ældste række, men det er også landets bedste ungdomstalenter, man kan se i aktion i Ishøj Idrætscenter tre dage i træk. Mange af spillerne på både dame- og herresiden er spillere, som allerede har haft deres debut på højere rangerende seniorhold.

Der forventes således flot volley og højt niveau ved DM-stævnet, der starter allerede st. bededags aften kl. 17.30 i Ishøj Idrætscenter.

Hjemmeklubben deltager i herrerækken sammen med klubberne Farum-Holte, Gentofte, Hvidovre, Holstebro, Midtfyns, Vestsjælland og Aarhus. De lokale drenge fra Ishøj Volley og samarbejdsklubben RS Rødovre ventes at skulle kæmpe hårdt for en plads i semifinalerne, der spilles søndag morgen kl. 9. Vil man se kampene om bronze og guld, er det søndag kl. 13 og 14 i Idrætscentret, man skal møde op.

På damesiden deltager Brøndby, DHV Odense, Farum-Holte, Gentofte, Ikast, Køge, Vestsjælland og Aarhus. Også her bliver der masser af god volley at se, og damerne runder af med den sidste finale, der går i gang søndag kl. 16. Både dame- og herrefinalen streames af TV på adressen volleytv.dk.