19. marts 2019
Østkyst Hustlers afslutter koncerterne i Ishøj Byhave til august.
Østkyst Hustlers afslutter koncerterne i Ishøj Byhave til august.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Fire fede fester i Ishøj Byhave

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Fire fede fester i Ishøj Byhave
Opdateret 13. maj 2013 kl. 06:21
Ishøj - 10. maj 2013 kl. 06:05
Af Stina Felby Egerup
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Ishøj: Sommeren er næsten kommet til Danmark, og nu kommer flere kendte musikere til Ishøj for at spille koncert i Ishøj Byhave.

Programmet for årets Byhavekoncerter er nemlig på plads, og første koncert i Ishøj Byhave er på lørdag den 11. maj med den lokale musiker Cihan Kilic, skriver DAGBLADET Roskilde.

I juni kan publikum møde den danske duo Rugsted & Kreutzfeldt bestående af Jens Rugsted og Stig Kreutzfeldt, der især er kendt for nummeret »Jeg ved det godt«.

Koncerten i juli byder på et møde med Bruce Guthro. Han er en canadisk sanger fra Cape Breton Island og i Europa mest kendt som forsanger i det populære skotske band Runrig. Han har indspillet fem albums som solist, hvoraf de tre er udsendt i Danmark, foruden Ep'en The Drive Tour.

Østkyst Hustlers slutter sæsonen af med et brag af en fest i august. Vi kender Nikolaj Peyk, Bossy Bo og Jazzy H for numre som »Han får for lidt«, »Hustlerstil« og »Hvorfor er det hele bare så ufedt i Jylland?«,

- Vi glæder os sindssygt til at sparke gang i nogle nye fester, og vi vil forsøge at leve op til vores varemærke, som er en god fest. Vi glæder os helt vildt og forventer da også, at folk kommer og holder en fest med os, siger Bossy Bo, Jazzy H og Peyk, der tilsammen udgør rap-bandet.

Kultur- og Integrationsudvalget i Ishøj Kommune står bag de fire koncerter i Ishøj Byhave. Alle koncerter er gratis.

Se hele programmet for byhavekoncerterne på www.detskeriishoj.dk.