16. oktober 2021
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Vælgermøde i Ishøj

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Vælgermøde i Ishøj
Ishøj kommunalvalg - 21. oktober 2017 kl. 10:38

Kommunalvalget nærmer sig, og den 25. oktober lægger Strandgårdskolen lokaler til et vælgermøde med paneldebat. Det er Dansk-kurdisk Ungdomsforening og deres mødregruppe i Ishøj, som står bag arrangementet, og de har inviteret fire lokale politikere til at udgøre aftenens panel. Paneldeltagerne er Sengül Deniz, der er socialdemokratisk byrådsmedlem, Enhedslistens Martin Haspang, Helle M. Olsen fra Radikale Venstre og Kalbiye Yüksel, der sidder i byrådet for SF. Alle stiller op til det kommende kommunalvalg, og de skal debattere deres politik og visioner for Ishøj. Borgmester Ole Bjørstorp (S) er også inviteret med som gæst i panelet.

Vælgermødet kommer også til at handle om, hvad der skal til for at få flere kvinder med indvandrerbaggrund til at stemme ved valget.

- Vi vil gerne lægge spørgsmålet ud til debat om, hvordan vi bedst kan få denne gruppe til at blive aktiv i lokalsamfundet, og hvordan vi som forening kan bidrage med arbejdet, skriver Saime Bilen fra sammenslutningen af kurdiske foreninger i Danmark i en mail til avisen.

Dørene åbner klokken 18.30, og vælgermødet begynder klokken 19 og slutter klokken 21. Det foregår på Strandgårdskolen i Ishøj, Ishøj Søvej 200 A. Arrangørerne sørger for forplejning.

Rejser du til udlandet i år?