17. oktober 2019
Der var både ambulance, brandbiler og lignende, da Nyvang inviterede til »For fuld udrykning« i weekenden. Foto: Mie Neel
gallery icon

Se billedserie

Der var både ambulance, brandbiler og lignende, da Nyvang inviterede til »For fuld udrykning« i weekenden. Foto: Mie Neel
Foto: Mie Neel
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Video og billeder: Udrykning på gammeldags manér

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Video og billeder: Udrykning på gammeldags manér
Holbæk - 07. juli 2019 kl. 09:00
Af Christina Quist
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Normalt er det ikke god skik at stille sig op og kigge, hvis der er sket en ulykke. Men lørdag var det fuldt ud tilladt, da Andelslandsbyen Nyvang i Holbæk havde inviteret til arrangementet »For fuld udrykning«.

Så navnet antyder, var der masser af tilskadekommende, blod og brand på Nyvang, og der var således rigeligt at se til for landbetjenten, sygeplejerskerne og ambulance- og brandfolkene.

Formålet med arrangementet, som var bygget op som et totalteater med forskellige scener, var blandt andet at fortælle gæsterne historien om Zoneredningskorpsets arbejde. Det skete gennem fortællinger om blandt andre lærlingen, som var kommet til skade i smedjen, husmandskonen, som fik slemme forbrændinger ved en høstak, og landmanden, hvis traktor var kørt i grøften.

Selvom lørdagens vejr ikke altid viste sig fra sin bedste side, var der alligevel en del gæster som lagde vejen forbi. Blandt dem var Anja Qvist fra Liseleje og hendes familie.

- De sidste fem år har vi været med til Holbæk i krig og julemarkedet. Det er første gang, vi her til det her med udrykning, fortalte Anja Qvist og fortsatte:

- Jeg synes, det er fantastisk hver gang. Det er så vellykkede arrangementer, og her er både noget for børn og voksne. Så vi kører gerne et stykke vej for at opleve det. At det regner lidt i dag, gør os ikke noget. Der er ikke noget forkert vejr, kun forkert påklædning, sagde Anja Qvist.

»For fuld udrykning« fortsætter søndag.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk