21. januar 2019
Christina Krzyrosiak Hansen (S) havde tirsdag første arbejdsdag som borgmester i Holbæk Kommune. En del af dagen blev brugt i praktik hos Vej og park.
gallery icon

Se billedserie

Christina Krzyrosiak Hansen (S) havde tirsdag første arbejdsdag som borgmester i Holbæk Kommune. En del af dagen blev brugt i praktik hos Vej og park.
Foto: Kenn Thomsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Video: Borgmester trak i arbejdstøjet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Video: Borgmester trak i arbejdstøjet
Opdateret 02. januar 2018 kl. 16:40
Holbæk - 02. januar 2018 kl. 15:18
Af Christina Quist
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Holbæk Kommunes nye borgmester Christina Krzyrosiak Hansen (S) havde tirsdag første arbejdsdag.

Udover at blive budt velkommen og deltage i møder blev dagen også brugt på et af de praktik-besøg i kommunens afdelinger og virksomheder, som der har været talt og skrevet meget om. Christina Krzyrosiak Hansen har besluttet, at hun hver anden uge de næste fire år vil ud og besøge en af kommunens institutioner eller virksomheder. Målet er at få en føling med de udfordringer, kommunens medarbejdere står med samt at få noget erfaring.

Det første praktikbesøg var hos kommunens Vej og park-afdelingen. Efter en kort introduktion kørte hun med Janne Cunliffe og Trine Lilja, som begge er i den grønne afdeling, ud ved Løvenborg Allé ved Regstrup. Her blev der i en times tid beskåret lindetræer.

Udover at udføre det hårde fysiske arbejde, fik Christina Krzyrosiak Hansen sig også en snak med de to kvinder. De fortalte blandt om, hvordan det er at være medarbejder i Holbæk Kommune og de udfordringer, de møder.

Læs meget mere om borgmesterens første praktikbesøg i dagbladet Nordvestnyt onsdag.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk